Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Αστυνομικοί διέσωσαν σκύλο από λαθρομετανάστες!!Από τότε που η χώρα έγινε ξέφραγο αμπέλι, και γεμίσαμε με απίστευτες μάζες λαθρομεταναστών γίναμε μάρτυρες πολυπληθών αποτρόπαιων πράξεων, και συνηθειών.Μία απόαυτές είναι η βρώση σκύλων, και γενικώς αδέσποτων ζώων.

Ηδη η κακομεταχείρηση ζώων από ημεδαπούς εγκληματικούς χαρακτήρες στο παρελθόν ήταν απίστευτα ενοχλητική, τώρα με τις στρατιές των λαθρομεταναστών που κυνηγάνε ότι κινείται για να το φάνε η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική. Οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου (σκυλιά , και γατιά) βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

Την τελευταία στιγμή γλύτωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις ένα σκυλάκι το οποίο φαίνεται πως παράνομοι μετανάστες το προόριζαν για να το φάνε. Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, μία κυρία που εργάζεται στο Κέντρο τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση «Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ», για να ενημερώσει πως σε παράπηγμα μεταναστών, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και οι αλλοδαποί μαζεύουν αδέσποτα προκειμένου να τα μαγειρέψουν.

Αστυνομικοί της ομάδας ΖΗΤΑ μαζί με έναν εθελοντή της φιλοζωικής οργάνωσης, έκαναν έφοδο στο κτήριο που υπέδειξε η καταγγέλουσα και έσωσαν τον σκύλο, ενώ ειπώθηκε πως η εικόνα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστική.

Το σκυλί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ψάχνει υιοθεσία για να μη βγει πάλι στους δρόμους. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει καλύτερη τύχη από άλλα του είδους του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .