Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

“To Casting Του Γιατρού”.Η Νέα Ταινία Της Τζούλιας Αλεξανδράτου!


Η εθνική μας πορνοστάρ ξαναχτυπά… Πώς αλλιώς θα βγάλει το κορίτσι τις διακοπές και τις σαμπάνιες στη Μύκονο;
Η Τζούλια Αλεξανδράτου λοιπόν είναι η πρωταγωνίστρια της…
αισθησιακής ταινίας “To casting του γιατρού”, η οποία έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Καταδίκη της Ελλάδας για τις συνθήκες κράτησης προσφύγων



Υποχρεώνει τη χώρα μας να καταβάλει αποζημίωση σε οικογένεια ΑφγανώνΓια παραβίαση των διατάξεων της Σύμβασης που απαγορεύουν την απάνθρωπη και ταπεινωτική μεταχείριση, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια και για παραβίαση του δικαιώματος υποβολής μιας πραγματικής προσφυγής, καταδικάσθηκε η Ελλάδα, από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην υπόθεση του Αφγανού πρόσφυγα Ιμπραήμ Μαχμούντι και της οικογένειάς του.

Λαμία: «Ξαναχτύπησε» η συμμορία των ανήλικων Ρομά

Από μικροί στις «μπίζνες»!


Ο λόγος για τρεις Ρομά, ηλικίας από 12 έως 14 ετών, οι οποίοι έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους κατοίκους της Λαμίας.

Αυτή τη φορά «χτύπησαν» σε γραφείο της πόλης βάζοντας σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο.
Οι τρεις ανήλικοι παρακολουθούσαν τα γραφεία εταιρίας, που βρίσκονται σε ισόγειο κτιρίου, στην οδό Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας.

Νέα επιλογή στο Facebook




Μια νέα εφαρμογή κάνει την εμφάνισή της κάτω...
από τα post στο Facebook. Δίπλα στις επιλογές «μου αρέσει», «σχολιάστε» και «κοινοποιείστε», προστίθεται ακόμη μία που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να το σώζουν, ώστε να μπορούν να το διαβάσουν αργότερα.

Διαφωνούν οι πρυτάνεις με το νομοσχέδιο Αρβανιτόπουλου



Tο κατατεθέν νομοσχέδιο με τις τροποποιήσεις στον νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφήνει ανοικτά ουσιώδη ζητήματα, υποστηρίζουν οι πρυτάνεις,
σε ομόφωνο ψήφισμά τους, το οποίο εξέδωσαν σήμερα μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Συνόδου τους στο Λαύριο.

Οι πρυτάνεις συζήτησαν λεπτομερώς τις αλλαγές και στο τέλος, στο ψήφισμά τους, τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι το κατατεθέν σχέδιο νόμου, ουσιαστικά δεν απαντά στις ελάχιστες αλλαγές, που θεωρήθηκαν αναγκαίες από την πανεπιστημιακή κοινότητα.

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝTE ΝIΡΟ: Θα πολιτογραφηθώ Έλληνας


Σπίτι σχεδιάζει να αγοράσει στη Σαντορίνη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και μάλιστα με θέα την Καλντέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Ο διάσημος ηθοποιός που πρόσφατα βρέθηκε στη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές φέρεται να μαγεύτηκε από την θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και ήδη έχει δώσει εντολή για να του βρουν ένα οικόπεδο ή σπίτι αντάξιο των προσδοκιών του.

ΣΟΚ-Στραγγάλισαν άστεγο ομογενή στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης!!


Ένας 58χρονος ομογενής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν άστεγος, βρέθηκε σήμερα το πρωί στραγγαλισμένος στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Παγκόσμια δύναμη η Ελλάδα, 7-7 με Ιταλία

Εδειξε τα... δόντια της κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Ιταλία, η εθνική μας ομάδα πόλο, πήρε την ισοπαλία με 7-7 και άξιζε ακόμα και τη νίκη, κάνοντας βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του ολυμπιακού τουρνουά πόλο.



Κατασχέθηκαν πάνω από 500 κιλά ναρκωτικών



Τα 252 ήταν ηρωίνηΣε μία από τις μεγαλύτερες κατασχέσεις ναρκωτικών προχώρησε η αυστραλιανή αστυνομία, που έχει, πλέον, στην κατοχή της 306 κιλά μεθαμφεταμίνης και 252 κιλά ηρωίνης, ενώ εξάρθρωσε δίκτυο εμπόρων ναρκωτικών που έχει τη βάση του στο Χονγκ Κονγκ.

Η συνολική αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών υπολογίζεται στα 500 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (492 εκατομμύρια ευρώ), διευκρίνισε η αστυνομία.

Έκκληση της αστυνομίας για βοήθεια στην υπόθεση της 15χρονης-Δεν υπάρχει “τράπεζα DNA” στην Ελλάδα


Τα αποτελέσματα από το DNA είναι ουσιαστικά άχρηστα, καθώς στη χώρα μας δεν υπάρχει τράπεζα βιολογικού υλικού και επομένως καθίσταται αδύνατη η άμεση ταυτοποίηση, όπως γίνεται με τα δακτυλικά αποτυπώματα. Άρα το γενετικό υλικό μπορεί να χρησιμεύσει μόνο εάν εντοπιστεί ο ύποπτος και χρειαστεί να γίνει ταυτοποίηση με τον δράστη.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται σε 4 κατευθύνσεις:

Συνελήφθη τσαντάκιας στη Βάρη



Στο στόχαστρο του Γεωργιανού είχαν μπει λουόμενοιΈνας 51χρονος από τη Γεωργία συνελήφθη στη Βάρη, διότι λίγο πριν σε παραλία της Βάρκιζας, είχε αφαιρέσει από λουόμενο, τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

ΔΕΗ: Εταιρείες security για τη φύλαξη του δικτύου της

Σε εταιρείες security μελετά να αναθέσει η ΔΕΗ την ασφάλεια του δικτύου της για να αποτρέψει κλοπές. Εντυπωσιακά στοιχεία για τις αφαίρεση μετασχηματιστών.




Σε μείζον οικονομικό πρόβλημα εξελίσσεται για τη ΔΕΗ το φαινόμενο της κλοπής των μετασχηματιστών του δικτύου της. Η διοίκηση της επιχείρησης εξετάζει ήδη τη δυνατότητα να αναθέσει το έργο του ελέγχου του δικτύου της σε εταιρεία security, καθώς οι μέχρι τώρα υπολογισμοί δείχνουν ότι η ΔΕΗ για την ανάθεση μιας τέτοιας υπηρεσίας σε ιδιωτική εταιρεία θα βαρύνεται με το 10% της συνολικής απώλειας που έχει από τις κλοπές των μετασχηματιστών.

Θεσσαλονίκη: Περπατούσαν και είδαν πτώμα άνδρα σε παγκάκι!



Η αστυνομία σε συνεργασία με ιατροδικαστή, προσπαθεί να φωτίσει τα αίτια του θανάτου...
Νεκρός βρέθηκε το πρωί στην περιοχή της Σταυρούπολης, από περίοικους σε παγκάκι, ένας 58χρονος ομογενής. Το θύμα έφερε στο λαιμό ίχνη από βρόγχο.

ΦΩΤΟ: Το… λεσβιακό φιλί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!



Η σειρά "Brookside", που παιζόταν το 1994 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν η πρώτη σειρά, στην οποία...
είχε μεταδοθεί για πρώτη φορά, λεσβιακό φιλί.

Μέτωπο Ραγκούση-Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου κατά Βενιζέλου



Πρώτα ήταν η καθ' όλα θιγόμενη από τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο νόμο για τα ΑΕΙ, που η ίδια συνέταξε, Αννα Διαμαντοπούλου.
Την Δευτέρα, με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε μεταξύ άλλων για "Υβρι προς την Δημοκρατία", τις αλλαγές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον εργοδότη που για τρία χρόνια ''ξέχασε'' το ΙΚΑ!



Το συνολικό ύψος των χρεών, ξεπερνάει το 1εκ.€...
Η σύλληψη έγινε το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 38χρονο εργοδότη, υπεύθυνο επιχείρησης με είδη εστίασης για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ, ύψους 1.148.924,43 ευρώ από 31-12-2009 έως 31-05-2012.

Την Τετάρτη η νέα συνάντηση των τριών για το πακέτο των μέτρων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος νωρίτερα δήλωσε ότι τα μέτρα θα ανακοινωθούν εντός Αυγούστου


Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη με αντικείμενο το πακέτο μέτρων 11,5 δισ. ευρώ.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν χωριστές συναντήσεις «διευκρινιστικού χαρακτήρα» των εκπροσώπων των δανειστών με τον πρωθυπουργίο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε λαθραία τσιγάρα



Συνελήφθησαν έξι μέλη από τους οποίους ένας είναι αστυνομικός

Εξαρθρώθηκε στην Μεσσηνία, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εγκληματική οργάνωση, η οποία εμπλέκεται σε διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στη χώρα μας.

Συνελήφθησαν τα έξι (6) από τα (8) οκτώ μέλη της εγκληματική ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης, καθώς και ένας Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Μεσσηνίας, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Χανιά: Το Ειρηνοδικείο έδωσε ανάσα σε υπερχρεωμένο ιερέα με ''κούρεμα'' 108.000€!



Από το πρωί, ο ιερέας έχει κάθε λόγο να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το αύριο...
Με την απόφαση 148/2012 του Ειρηνοδικείου Χανίων, δικαιώνεται πολύτεκνος ιερέας, με διαγραφή του τραπεζικού του χρέους κατά 108.600 ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ο ιερέας είναι 50 ετών, έγγαμος με πέντε παιδιά, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα ηλικίας 7 και 12 ετών.

Θεσσαλονίκη:O φούρνος έκρυβε ''ένοχα'' μυστικά - Συλλήψεις μπροστά στους πελάτες!



Έκπληκτοι οι πελάτες που είδαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. να μπαίνουν αιφνιδιαστικά και να κατευθύνονται στην υπεύθυνη...
Πρόκειται για σύλληψη ζευγαριού (34χρονος και 45χρονη) που σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, έγινε χθες το μεσημέρι (30-07-2012) στην περιοχή της Καλαμαριάς. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. μπήκαν αιφνιδιαστικά στον φούρνο της 45χρονης και βρήκαν, 11 μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 52,4 γραμμαρίων.

Σύλληψη παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού διακινητή



Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 49χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος, διότι εντοπίστηκαν εντός του οχήματος επτά (07) αλλοδαποί χωρίς ναυτιλιακά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

«Η συμμετοχή στην "Παναθηναϊκή συμμαχία" θυμίζει ποσοστά Λεβέντη»



Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στον Βλάση Τσάκα με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον εκπρόσωπο του Πρίγκιπα Φαϊζάλ να επιτίθεται σήμερα, μέσω ανακοίνωσής του, στον επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Πιο συγκεκριμένα ο Τσάκας, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του διοικητικού ηγέτη των «πράσινων» ότι θα του κάνει αγωγή, τόνισε ότι είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει ακόμη και στις δικαστικές αίθουσες.

Πέντε χρόνια φυλακή για Έλληνα ιερέα που συνελήφθη με μαριχουάνα



Σε πενταετή φυλάκιση καταδίκασε το μόνιμο Κακουργιοδικείο έναν Έλληνα ιερέα, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με τρία κιλά μαριχουάνας στις αποσκευές του.

Ο ιερέας είναι Έλληνας υπήκοος και υπηρετούσε στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η οποία μετά τη σύλληψή του τον έθεσε σε αργία.

Ανακοίνωσε το «πάγωμα» στην αύξηση της στρατιωτικής θητείας



«Παγώνει» προς το παρόν, το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας, όπως δήλωσε σήμερα από την Λάρισα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός, σχολίασε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο δεν μπορούν να υπάρξουν επιπόλαιοι χειρισμοί και πρέπει να προηγηθεί μελέτη όλων των κοινωνικών δεδομένων. Ακόμη διαβεβαίωσε, για μία ακόμη φορά ότι οι περικοπές στο υπουργείο θα προέλθουν από τα εξοπλιστικά προγράμματα και όχι από τα ειδικά μισθολόγια.

Κατάργηση του νόμου-πλαισίου προτείνει ο Τσίπρας



Την κατάργηση του νόμου Διαμαντοπούλου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση πρότεινε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι έχει καταστεί ανενεργός και έχει απορριφθεί από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Κρήτη: Ο πιλότος του ελικοπτέρου είδε τους εμπρηστές

Ένας κτηνοτρόφος και ο Πακιστανός βοηθός του φαίνεται να φέρουν μεγάλες ευθύνες για τη φωτιά της Βιάνου όπως προκύπτει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.



Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη στη μάντρα και ο Πακιστανός βοηθός του που δεν είχε καν πρόσληψη.

Την απόσυρση του ν/σ για την Παιδεία ζητά ο Λοβέρδος



«Η κυβέρνηση έχει αντικατασταθεί από τριμελές διευθυντήριο»
Την απόσυρση, άλλως την καταψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, ζήτησε με εισήγησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Η εισήγηση Λοβέρδου, που διανεμήθηκε ενόψει και της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζει «αντιμεταρρυθμιστική τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης που στέλνει λανθασμένο και επιζήμιο μήνυμα για την Ελλάδα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης».

Δύο συλλήψεις υπόπτων για τη φωτιά στη Βιάννο



Σε ύφεση η πυρκαγιάΈναν κτηνοτρόφο και έναν υπάλληλό του από το Πακιστάν συνέλαβε η αστυνομία ως ύποπτους για την πυρκαγιά στη Βιάννο του Ηρακλείου, που βρίσκεται σε ύφεση.

Ο κτηνοτρόφος εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από το πλήρωμα πυροσβεστικού ελικοπτέρου που τον είδε να φεύγει μ’ ένα μαύρο αυτοκίνητο από σημείο όπου εκδηλωνόταν πυρκαγιά. Οι πιλότοι που κατέβηκαν χαμηλά και πήραν τα στοιχεία του οχήματος ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία που τον συνέλαβε.

Ελένη Μαρτσούκου: Η υπάλληλος που γλίτωσε το κράτος από 500 εκατ. ευρώ


Ο πρωθυπουργός Aντώνης Σαμαράς απένειμε «Έπαινο» στην Προϊσταμένη του Γραφείου Διεθνών και Κοινοτικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, κ. Ελένη Μαρτσούκου, γιατί κατάφερε να βοηθήσει το κράτος να γλιτώσει 500 εκατομμύρια ευρώ.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απαγωγής οικογένειας Ρώσων στη Χαλκιδική

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Χαλκιδικής υπόθεση απαγωγής τριμελούς οικογένειας υπηκόων Ρωσίας ενός άνδρα 51 ετών, της συζύγου του 43 ετών και του 17χρονου γιου τους στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο Ρώσων 37 και 41 ετών και ενός υπηκόου Καζακστάν 35 ετών που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απαγωγής.

Χρυσή Αυγή.: «Η Μακεδονία δεν είναι brand name να παραχωρείται»

Η Ελλάδα είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας για την ΠΓΔΜ με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων, επανέλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κ. Τσιάρας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής», Χρήστου Παππά.

Στην ερώτησή του, ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών ενάντια στην επιλογή της χρήσης του όρου «Μακεδονία» ή παραγώγων του στην ονομασία της γείτονος, διαπίστωσε πως «ο Δ. Αβραμόπουλος είπε πως η Ελλάδα έχει αποδεχθεί τη χρήση σύνθετης ονομασίας» και ρώτησε:

Λαμία: "Επαγγελματίες" ανήλικοι κλέφτες

Οι τρεις ανήλικοι ρομά παρακολουθούσαν τα γραφεία εταιρίας, που βρίσκονται σε ισόγειο κτιρίου, στην οδό Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας και όταν διαπίστωσαν ότι στα γραφεία έμεινε για λίγο μόνη της η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Σύσκεψη για αποκρατικοποιήσεις- αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στο Μαξίμου

Οι αποκρατικοποιήσεις και το θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σύλληψη 72χρονης που πουλούσε λογισμικό για παρακολουθήσεις τηλεφώνων

Μία ακόμα περίπτωση εμπορίας λογισμικού για τηλεφωνικές υποκλοπές και καταγραφή συνομιλιών και σύντομων μηνυμάτων (sms), αποκαλύφθηκε από έρευνα αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι συνέλαβαν χθες στην Αθήνα 72χρονη ιδιοκτήτρια εταιρείας, η οποία διαφήμιζε, μέσω ιστοσελίδας, το συγκεκριμένο παράνομο προϊόν.

Βενιζέλος: Δεν θα θιγεί η φιλοσοφία του νόμου για τα Πανεπιστήμια

Δεν πρόκειται να θιγεί η φιλοσοφία του νόμου για τα Πανεπιστήμια, διαβεβαιώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και προτείνει τετραήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η φιλοσοφία του νόμου για τα Πανεπιστήμια ούτε θίγεται ούτε πρόκειται να θιγεί,
διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τους βουλευτές του Κινήματος, στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κινήματος.

Διακόπτει τη διαδικασία πώλησης της Piraeus Bank Egypt η Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς διακόπτει τη διαδικασία πώλησης της θυγατρικής της στην Αίγυπτο.
Την απόφασή της να διακόψει τη διαδικασία πώλησης της θυγατρικής της «Piraeus Bank Egypt» στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Ληστές ξάφρισαν σε 2 λεπτά τις συντάξεις που πλήρωναν τα ΕΛΤΑ Π.Φαλήρου



Οι πάνοπλοι ληστές ήταν καλά διαβασμένοι. Ήξεραν ότι σήμερα τα ΕΛΤΑ καταβάλλουν τις συντάξεις του ΟΑΕΕ και έτσι μπούκαραν στο υποκατάστημα του Π.Φαλήρου και ξάφρισαν τα ταμεία.
Οι 3 κουκουλοφόροι έφτασαν στις 12.15 το μεσημέρι στα ΕΛΤΑ που βρίσκονται στην οδό Σμολένσκι 19 με ένα κόκκινο mazda. Απο το όχημα βγήκαν οι δύο ληστές ενώ ο τρίτος παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο.

Τον σκότωσε στο Λιτόχωρο επειδή κλώτσησε τον σκύλο του!



Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του εγκλήματος στο Λιτόχωρο, με θύμα 45χρονο, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος...

Αποτροπή αυτοκτονίας 22χρονου από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Την αυτοκτονία 22χρονου, απέτρεψαν την τελευταία στιγμή, προχτές το απόγευμα, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε, ότι 22χρονος εκδήλωσε, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Δωρεά 3.037 αλεξίσφαιρων γιλέκων από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην ΕΛΑΣ

Τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», για τη δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία, 3.037 αλεξίσφαιρων γιλέκων, εξέφρασε σήμερα ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΡΙΑ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΡΙΦΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...;;;



Εδώ και λίγες ώρες έχει κατακλειστεί το ΙΝΤΕΡΝΕΤ από την είδηση ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα βάλει "ταρίφα" στις υπηρεσίες που θα παρέχει !!!
Αυτοί που πήραν αυτή την απόφαση γνωρίζουν ότι ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και ότι μια τέτοια κατάσταση θα φέρει τους πυροσβέστες ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τους πολίτες;;;;

ΜΟΝΟ ΕΧΘΕΣ... 11 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...!!



Συνολικά 11 πυροσβέστες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της χώρας, με συμπτώματα θερμοπληξίας και εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα , λόγω των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στη χώρα το προηγούμενο 24ωρο.

Προφυλακίστηκε 40χρονος για τις φωτιές στον Υμηττό

Προφυλακιστέος κρίθηκε ύστερα από την απολογία του στην Ανακρίτρια Αθηνών, ο 40χρονος που είχε συλληφθεί στις 26/07/2012 για πυρκαγιές στις παρυφές του Υμηττού.

Κεδίκογλου: Ανακοίνωση μέτρων μέσα στον Αύγουστο

Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο στόχο από το να πετύχει, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και προσπαθούμε αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές θυσίες», ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προανήγγειλε την ανακοίνωση των μέτρων μέσα στον Αύγουστο.

Σιωπηρή παράταση πέντε ημερών για τις φορολογικές δηλώσεις



Λήγει σήμερα η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αλλά το υπουργείο Οικονομικών θα διατηρήσει ανοιχτό το σύστημα Taxis-net έως την Κυριακή 5 Αυγούστου, δίνοντας σιωπηρή παράταση πέντε ημερών.

Αυτοκτονία 24χρονου αλλοδαπού που είχε τραυματίσει σοβαρά την 25χρονη σύντροφό του

Μαχαίρωσε τη φίλη του και πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, όπου συζούσαν.
Σε τραγωδία κατέληξε, τα ξημερώματα, επεισόδιο μεταξύ 24χρονου ομογενή από το Καζακστάν και της 25χρονης Ρωσίδας φίλης του, που συζούσαν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Ιθάκης, στην Καλλιθέα.

Συνάντηση Σαμαρά- τρόικας

Συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με εκπροσώπους της τρόικας.


Με τους εκπροσώπους της τρόικας συναντήθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου, για την παροχή διευκρινίσεων γύρω από ορισμένα οικονομικά ζητήματα.

ΗΠΑ: Κάθειρξη 12 ετών σε γυναίκα που απήγαγε και μεγάλωσε μωρό πριν 23 χρόνια

Σε κάθειρξη 12 χρόνων καταδικάστηκε γυναίκα που απήγαγε ένα κοριτσάκι τριών εβδομάδων από νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.
Η Ανν Πέταγουέι, η οποία αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα και είχε τρεις αποβολές απήγαγε το κοριτσάκι μεταμφιεσμένη σε νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης στις 4 Αυγούστου 1987.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε στη Νέα Υόρκη


Η Ντενίζ Γκίνλι περπατούσε αμέριμνη πριν από λίγες ημέρες στις όχθες του ιστ Ρίβερ, στη Νέα Υόρκη, όταν, στο ύψος της γέφυρας του Μπρούκλιν είδε ένα παράξενο αντικείμενο, μισοθαμμένο στην άμμο. Αρχικά νόμισε ότι ήταν ανθρώπινο πτώμα. Έβγαλε το κινητό της και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο Λιμάνι της Μυτιλήνης

Πρωινές ώρες στις 29/7/12, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης, εντοπίστηκε, κατόπιν ενδείξεως αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, δέμα, το οποίο τέθηκε… σε διακριτική παρακολούθηση από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.