Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Κ. Μενουδάκος



Το Υπουργικό Συμβούλιο δέχτηκε ομόφωνα εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη και αποφάσισε να επιλέξει για τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ κ. Κωνσταντίνο Μενουδάκο, καθώς και την προαγωγή των αρεοπαγιτών κ. Σπυρίδωνα Ζιάκα, Χαράλαμπου Δημάδη, Βασίλειου Λυκούδη και Γεωργίου Γιαννούλη στο βαθμό του αντιπρόεδρου του Αρείου Πάγου και της συμβούλου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.Γαρυφαλλιάς Καλαμπαλίκη στο βαθμό της αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!



ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ
Είναι η γυναίκα που μέσω Τηλέμαχου Χυτήρη παντρεύτηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Για να την παντρευτεί ο ΄κύριος έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ΄ έδωσε περισσότερα από 120 εκατ. δραχμές στη Μαργαρίτα, τη μαμά του μπούλη για να πάρει διαζύγιο...
Σαν μέτρο σύγκρισης αρκεί να πούμε ότι ένα καλό διαμέρισμα 100 τ.μ. στη Κηφισιά κόστιζε εκείνη την εποχή 14 εκατ. δραχμές.

Η φορολογική δήλωση του γαμπρού δεν ξεπερνούσε τα 10 εκ. δραχμές.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Εγκληματικότητα: Το παράπονο της ΕΛΑΣ


Έκρηξη βίας μετά τον Δεκαπενταύγουστο, όταν οι πολίτες θα αρχίσουν να επιστρέφουν στις μεγάλες και όχι μόνο πόλεις, φοβούνται στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αλλεπάλληλες δολοφονίες, οι αιματηρές ληστείες, τα κρούσματα ρατσιστικής βίας που δεν φαίνεται να έχουν τέλος, οι συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών, η βεντέτα μεταξύ χούλιγκαν και η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία καλάσνικοφ, δημιουργούν ένα τρομακτικό κοκτέιλ, που σπέρνει τον πανικό σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά.

Η άγνωστη ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ Ρ.Νίξον σε περίπτωση καταστροφής του Apollo 11!


Μία ομιλία που δε διαβάστηκε ποτέ έρχεται στο φως της δημοσιότητας και παρουσιάζει τι θα έλεγε ο πρόεδρος Nixon, σε περίπτωση που οι αστροναύτες δεν επέστρεφαν από την Σελήνη με το Apollo 11. 

Το έκτακτο υπόμνημα είχε τίτλο: ''Σε περίπτωση καταστροφής στη Σελήνη'' και ευτυχώς δε χρησιμοποιήθηκε, καθώς η τραγωδία αποφεύχθηκε, όχι όμως και η δημοσιοποίηση του λόγου από την πένα του λογογράφου William Safire.

Στα 500.000 ευρώ οι αποδοχές συμβούλων του Γ. Παπανδρέου, τη διετία 2009-2011

Δεκατέσσερις έως και είκοσι ειδικοί σύμβουλοι υπηρέτησαν στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού, από τον Δεκέμβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, με συνολικές αποδοχές που έφθασαν στη διάρκεια της διετίας στο ποσό των 500.000 ευρώ.

Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν από τη γενική γραμματεία της Κυβέρνησης, σε απάντηση σχετικής ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και Νάσου Αθανασίου.

TΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


Πρωθυπουργός της Σερβίας: Είστε ήρωες και είμαστε περήφανοι για εσάς!
Ο Πρωθυπουργός της Σερβίας κ. Ίβιτσα Ντάτσιτς, και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεμεζιάνας, Ανδρέας, εκπρόσωπος του Σέρβου Πατριάρχη, ευχαρίστησαν τους πυροσβέστες από τη Σερβία, που συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς του Αγίου Όρους κοντά στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου.
«Είστε ήρωες και είμαστε περήφανοι για εσάς. Αν οι φλόγες έκαιγαν την Ι.Μ Χιλανδαρίου, θα ήταν μια ανεπανόρθωτη απώλεια και τραγωδία όχι μόνο για τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και του σερβικού λαού,», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ντάτσιτς.

Facebook: 10 λόγοι για τους οποίους μπορεί να σας διαγράψουν από φίλο

Τρώτε συχνά πόρτα στο facebook... Σας διαγράφουν από «φίλο» και νιώθετε έκπληκτος κι αμήχανος;


''Γιατί με διαγράφετε και κάνετε σα να μην με ξέρετε;''.
Επιστήμονες από το Κολοράντο προσπάθησαν να βρούνε τι φταίει, όταν κάποιος τραβάει «delete» στην... φιλία σας στο facebook.

Στρατιώτης σκότωσε πέντε ανθρώπους και εξαφανίστηκε!



Σε κατάσταση αμόκ ένας συνοριοφύλακας στο Κιργιστάν σκότωσε τον διοικητή του, τρεις συναδέλφους του και τη γυναίκα ενός εξ αυτών.
Πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία, ο δράστης της μαζικής δολοφονίας πήρε ένα στρατιωτικό όχημα και οπλισμό και εξαφανίστηκε! Τα κίνητρα του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει δημόσια και απροκάλυπτα τον δολοφόνο της Πάρου!!!



Φίλος αναγνώστης μας έστειλε μια σειρά απο φωτογραφικά στιγμιότυπα με σχόλια που έγιναν στον τοίχο του δολοφόνου της Πάρου, οπου η εικονιζόμενη ''κυρία'' ανέλαβε να εκτελέσει καθήκοντα υπεράσπισης στο διαδίκτυο...

TΩΡΑ-Βρέθηκε το κρησφύγετο του Θεοφίλου


Πριν λίγο ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που είχε νοικιάσει ο 30χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Λαμίας, αφού αναγνώρισε τον δράστη από την φωτογραφία που έδωσε στο "φως" η ΕΛ.ΑΣ. Δεν ξερουμε ακόμη πότε ακριβώς το είχε νοικιάσει. 

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής μεταβαίνει αυτή τη στιγμή στο διαμέρισμα που υπεδειξε ο ιδιοκτήτης ότι το είχε νοικιάσει ο δράστης της αιματηρής ληστείας στην Πάρο.

Αδ. Γεωργιάδης: Φίλος του ΣΥΡΙΖΑ ο ληστής της Πάρου

«Οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της Αριστεράς.


«Η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει χρώμα και προέρχεται από την άκρα Αριστερά», δήλωσε στο Real fm ο κ. Γεωργιάδης.

15 λόγοι για να πιει ένας άντρας

Παρακολουθώντας την σειρά Mad Men δεν μπορείς παρά να μπουχτίσεις με ποτό και τσιγάρο μιας και οι βασικοί πρωταγωνιστές καπνίζουν και πίνουν ασταμάτητα.


Ο Don Draper, βασικός πρωταγωνιστής της σειράς και επιτομή του κουλ, πίνει με την πρώτη ευκαιρία. βασικά χωρίς καν να βρει ευκαιρία.Γι' αυτό τον λόγο δανειστήκαμε την φάτσα του και μερικές φωτογραφίες από την σειρά Mad Men για να επιδείξουμε ότι το ποτό κολλάει σε άπειρες στιγμές της ζωής ενός άντρα. Αρκεί να ξέρεις το μέτρο, να γνωρίζεις ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό και να αντιλαμβάνεσαι το κενό ανάμεσα στο απολαμβάνω ένα ποτό και το γίνομαι λιώμα.

Κρήτη: Συνελήφθη 51χρονος για εμπόριο κοκαΐνης

Σύλληψη για ναρκωτικά πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί στο Ηράκλειο Κρήτης.


Ένας 51χρονος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας επειδή συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 52 γραμμάρια κοκαΐνης.

Καμμένος: Βόλεψε τον ξάδερφό του στη Βουλή! - ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ


Δέχτηκε επιθέσεις από διαδικτυακούς του φίλους!
Τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση ενώ μέχρι πρόσφατα κατήγγελλε και καταδίκαζε αντίστοιχα περιστατικά και εμφανιζόταν σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος.

Φονική εκτροπή βυτιοφόρου με προπάνιο στην Αθηνών-Λαμίας

Είκοσι πέντε τόνους προπανίου μετέφερε το βυτιοφόρο που ανατράπηκε νωρίτερα σήμερα στο 150ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της Αρκίτσας. Η εθνική οδός παραμένει κλειστή και στα δυο ρεύματα και σύμφωνα με την τροχαία η διακοπή της κυκλοφορίας ενδέχεται να διαρκέσει 4 με 5 ώρες ακόμα.

Σύσταση «Σώματος Δίωξης Παρεμπορίου» θέλουν τα επιμελητήρια

Την πρότασή του για τη σύσταση του Σώματος Δίωξης Παρεμπορίου επανέφερε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κωνσταντίνος Μίχαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επερχόμενη λήψη μέτρων 11,5 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση.

Σε αναζήτηση δικηγόρου ο 29χρονος



Ενώπιον ανακριτή για την υπόθεση της ληστείας στην Πάρο

Αναβλήθηκε, για τις 22 Αυγούστου, η δίκη στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο, του Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία και τη δολοφονία στην Πάρο.

Κινηματογραφική απόδραση στο Ναύπλιο

Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια μεταφοράς κρατουμένου στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.


Η επίθεση σημειώθηκε στις 11 το πρωί, στη διάρκεια μεταγωγής του 40χρονου Αλβανού κρατούμενου των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου, που είχε μεταφερθεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου για αλλαγή επίδεσης τραύματος.

«Πείραξε» το ταξίμετρο και... ρήμαξε τους τουρίστες



Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και τον... τσάκωσαν να έχει «πειράξει» το ταξίμετρο για να «γράφει» περισσότερο.

Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε ίντερνετ- καφέ στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε, χθες, πριν από τα μεσάνυχτα, σε ίντερνετ-καφέ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Δύο κουκουλοφόροι, κρατώντας μαχαίρι ο πρώτος και πιστόλι ο δεύτερος, με απειλές απέσπασαν προς στιγμήν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος και τους θαμώνες. Στην προσπάθεια διαφυγής τους, όμως, δύο υπάλληλοι της επιχείρησης, 44 και 39 ετών, επιχείρησαν, με τη συνδρομή των πελατών, να ακινητοποιήσουν τους δράστες και ακολούθησε συμπλοκή.

Αναμορφώνεται ο Αγορανομικός Κώδικας, για τον έλεγχο των υψηλών τιμών

Μέσω της αντιμετώπισης των νέων μορφών δυσλειτουργίας και στρεβλώσεων της αγοράς.
Aναγκαία κρίνεται, με γνωμοδότηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η αναμόρφωση του Αγορανομικού Κώδικα -ο οποίος συντάχθηκε το 1946 και έκτοτε συμπληρώνεται και βελτιώνεται με αγορανομικές διατάξεις- για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις νέες μορφές δυσλειτουργίας και στρεβλώσεων στην αγορά που, πολλές φορές, κρατούν ψηλά τις τιμές.

Κατάληψη εργαζομένων από το πρωί στο Νοσοκομείο Σερρών

Σε κατάληψη του γραφείου του διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών προχώρησαν από τις 11.30 το πρωί οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση της καταβολής δεδουλευμένων για τη νυχτερινή απασχόληση και τις αργίες.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σερρών, στη διάρκεια της οποίας ελήφθη η απόφαση για την κατάληψη.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Κανείς δεν προτίθεται να μας δανείζει πλέον»

«Ξοδεύουμε περισσότερα απ’ όσα εισπράττουμε. Αυτό πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε γιατί κανείς δεν προτίθεται να μας δανείζει πλέον», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Επαναπατρίστηκαν 51 λαθρομετανάστες



Είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας

Στις χώρες καταγωγής τους επέστρεψαν 51 αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.

Αποχωρούν από την Ελλάδα οι κυπριακές τράπεζες



Με ταχύ ρυθμό οι κυπριακές αρχές προωθούν το σχέδιο απαγκίστρωσης του κυπριακού τραπεζικού συστήματος από την ελληνική αγορά, επιφέροντας νέες αλλαγές και στον ελληνικό τραπεζικό χάρτη.
Πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή» Κύπρου φέρουν την Alpha Bank να διαπραγματεύεται την ανταλλαγή δανειακών χαρτοφυλακίων με την Τράπεζα Κύπρου και τη MIG να αποκτά το ελληνικό δίκτυο της Λαϊκής Τράπεζας, δηλαδή τη Marfin Egnatia.

Βασεις 2012-Ποτε ανακοινώνονται

Μεταξύ 27 μέχρι 31 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.


Ο ανταγωνισμός για τις σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είναι πολύ μεγάλος.

Λευκάδα: Αλβανίδα ευνούχισε τον άντρα της επειδή την απατούσε!!!


Ο… «θρύλος» της πασίγνωστης Λορίνα Μπόμπιτ ζωντάνεψε πριν από λίγες ημέρες στην κοινότητα Τσουκαλάδες της Λευκάδας, όταν μια απατημένη σύζυγος έπιασε στα πράσα τον άντρα της με την ερωμένη του και για να τον τιμωρήσει τον… ευνούχισε!

Μυστήριο με εύρεση ανθρωπίνων οστών στην Πάρο

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στην Παραλία Πυργάκι στην Πάρο.


Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για οκτώ οστικά τεμάχια διαφόρων μεγεθών, τα οποία περισυνελέχθησαν και μεταφέρθηκαν στο Λιμενικό Τμήμα.

Η χώρα με την ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο είναι...

Μια από τις ακριβότερες χώρες στον κόσμο ως προς την τιμή πώλησης της βενζίνης είναι η Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το πρακτορείο Bloomberg.


Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα κυμαίνεται στα 6 περίπου ευρώ το γαλόνι (περίπου 3,7 λίτρα) ενώ το μέσο μεροκάματο περίπου στα 53 ευρώ, πράγμα που κατατάσσει τη χώρα μας στην ένατη θέση διεθνώς.

Πώς «έχασαν» τον Μαζιώτη


Λαμπρόπουλος Β. Γ.


Η ΕΛ.ΑΣ. και η Εισαγγελία αδιαφόρησαν για τις ενδείξεις ότι ετοιμάζεται να εξαφανιστεί


Η ΕΛ.ΑΣ. και οι δικαστικές αρχές γνώριζαν από τον προηγούμενο Μάρτιο ότι καθημερινά ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαφάνισης του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα, χωρίς κανείς να αντιδρά! 

Συνελήφθησαν Ρομά για κλοπές και ναρκωτικά στην Τρίπολη

Συνελήφθησαν στην Τρίπολη ένας 49χρονος και ένας 23χρονος Ρομά, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 35χρονος Ρομά. Επιπλέον, ο 49χρονος, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες στην Τρίπολη Αρκαδίας, η ομάδα αυτή των Ρομά αφού διέρρηξαν ψητοπωλείο, πήραν χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Κεδίκογλου: «Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή»

«Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή», καθιστά σαφές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με τα επεισόδια της Ύδρας.


«Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή»
κατέστησε σαφές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Ύδρα με αφορμή φορολογικές παραβάσεις.

«Μάχιμος» ο Τζούλιαν Ασάντζ

Ο Ασάντζ ζήτησε από τον δικηγόρο του να κινηθεί δικαστικά, ώστε να προστατεύσει τα δικαιώματα του WikiLeaks, τα δικά του και αυτά όλων όσοι ερευνώνται.


Ο Τζούλιαν Ασάντζ νιώθει «μάχιμος», δήλωσε σήμερα, Κυριακή, ο δικηγόρος του μπροστά από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου έχει καταφύγει εδώ κα δύο μήνες ο ιδρυτής του ιστότοπου WikLeaks, προσθέτοντας ότι ο πελάτης του επιθυμεί να λάβει μέτρα για να προστατεύσει τα δικαιώματά του και τα δικαιώματα του ιστότοπου.

Ασάνζ προς Ομπάμα: Σταματήστε το κυνήγι μαγισσών



Ο ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ εμφανίστηκε δημοσίως σήμερα για πρώτη φορά από τον Μάρτιο στο μπαλκόνι της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο και ευχαρίστησε όσους τον έχουν βοηθήσει, κυρίως τη χώρα αυτή που του χορήγησε πολιτικό άσυλο, ενώ ζήτησε από τις ΗΠΑ να σταματήσουν «το κυνήγι μαγισσών» εναντίον του ιστότοπου.

Απειλή για τους φορολογούμενους το ενδεχόμενο τραπεζικής κατάρρευσης



Πέντε χρόνια μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης
, οι φορολογούμενοι παραμένουν ευάλωτοι σε περίπτωση κατάρρευσης κι άλλων τραπεζών, τις οποίες θα κληθούν να χρηματοδοτήσουν, εφόσον οι κυβερνήσεις συνεχίσουν να καθυστερούν την επίλυση του προβλήματος.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Διαφωνία Γαλλίας – Γερμανίας για νέα βοήθεια προς την Ελλάδα



Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, που αναμένεται να συναντηθούν την Πέμπτη στο Βερολίνο, διαφωνούν για την πιθανότητα παροχής νέας βοήθειας στην Ελλάδα, με τη Γερμανία να είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο αυτό, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag που θα κυκλοφορήσει αύριο, Κυριακή.

Θραύση κάνουν οι πορτοφολάδες μέσα στους συρμούς του ΗΣΑΠ



Διαστάσεις «επιδημίας» παίρνει η κλοπή πορτοφολιών μέσα στους συρμούς του ΗΣΑΠ. Ομάδες Ελλήνων ή αλλοδαπών πορτοφολάδων, δρουν μεθοδικά μέσα στα βαγόνια, κυρίως στο τμήμα του δικτύου από τον Πειραιά προς Ομόνοια και Αττική. Αφού εντοπίσουν τα ανυποψίαστα θύματά τους, κυρίως ηλικιωμένους ή γυναίκες, αλλά και τουρίστες, πλησιάζουν και αρπάζουν το πορτοφόλι.

Στο Πειραιά ο ιδιοκτήτες εστιατορίου από την Ύδρα που συνελήφθη για φορολογικές παραβάσεις

Μεταφέρθηκε τελικά, τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, από την Ύδρα στον Πειραιά, ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στο νησί, ο οποίος είχε συλληφθεί από την οικονομική αστυνομία μαζί με άλλο ένα άτομο, για φορολογικές παραβάσεις.
Η μεταγωγή στον Πειραιά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 22.00 χθες το βράδυ, με το πλοίο «FLYING CAT- I». Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού, η μετακίνηση των συλληφθέντων στο πλοίο, ακυρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς είχε συγκεντρωθεί πλήθος δεκάδων ατόμων έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, με σκοπό να παρεμποδίσουν τη διαδικασία προσαγωγής.

Ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό 29χρονου για το έγκλημα στην Πάρο

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» , ο άνδρας που συνέλαβαν οι αρχές είναι παλιός γνώριμος της αντιτρομοκρατικής, η οποία διαθέτει στοιχεία για εμπλοκή του σε υποθέσεις τρομοκρατίας και ειδικότερα τον συνδέει με τη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς. Σήμερα μεταβαίνει στον εισαγγελέα.



Ταυτοποποιήθηκε μετά από εργαστηριακές εξετάσεις το δείγμα από το γενετικό υλικό του 29χρονου άνδρα, ο οποίος προσήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σήμερα, Κυριακή, πρόκειται να μεταχθεί στον Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Αθηνών ο 29χρονος που κρατείται από χθες στην Αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γ. Στουρνάρας: «Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί, να κρατηθούμε στο ευρώ»

«Όσοι διαφωνούν δεν είναι πιο αριστεροί από εμένα. Ας σκεφθούν πως και από που μπορούν να βρεθούν 11,5 δισ. ευρώ για να κοπούν σε δύο χρόνια», επεσήμανε ο κ. Στουρνάρας.


Λίγα εικοσιτετράωρα πριν παραδώσει στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, το πακέτο των περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ, βάσει των δεσμεύσεων της χώρας προς τους δανειστές της, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, παραχώρησε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού σε επιχείρηση εσωτερικής καταστολής στην Ύδρα!!



Λαϊκή εξέγερση - η πρώτη του είδους - στην Ύδρα με κατάλυση των βασικών αρχών ενός κράτους, δηλαδή της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ, αλλά και πρώτη ενεργό εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε επιχείρηση εσωτερικής καταστολής είχαμε πριν λίγες ώρες...
σε ένα εξαιρετικά σοβαρό επεισόδιο που οδήγησε στην πολιορικία και του αστυνομικού μήματος του νησιού επί μία νύχτα, μέχρι και στην απειλή βύθισης ενός "Flying Cat" που μετέφερε έναν συλληφθέντα Υδραίο από το νησί!

Συντριβή αεροσκάφους που μετέφερε τον υπουργό Εσωτερικών των Φιλιππίνων

Ο υπουργός Εσωτερικών των Φιλιππίνων Τζέσε Ρομπρέντο αγνοείται μαζί με δύο ακόμη ανθρώπους, μετά τη συντριβή στη θάλασσα ενός μικρού αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.

Το αεροσκάφος Τσέσνα συνετρίβη κοντά στις ακτές του νησιού Μπασμπάτε, 390 χιλιόμερτα νοτιοανατολικά της Μανίλας, την ώρα που προσπαθούσε να εκτελέσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του νησιού εξαιτίας μηχανικού προβλήματος που αντιμετώπισε, δήλωσε ο συνταγματάρχης Τζενερόσο Μπολίνα.

«Έφοδοι» της Οικονομικής Αστυνομίας σε εστιατόρια και καφετέριες



Έλεγχοι πραγματοποιούνται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικές επιχειρήσεις, εδώ και 15 μέρες, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε διάφορες περιοχές των νομών Αργολίδας, Κορινθίας και Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε 69 επιχειρήσεις, όπου σε 14 από αυτές, διαπίστωσαν φορολογικές και άλλες παραβάσεις.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκαν:

Πέρασε για κλέφτη υπάλληλο του ΟΤΕ και τον έριξε στο κενό!



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αργοστόλι με θύμα έναν υπάλληλο του ΟΤΕ.
Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος μετέβη σε σπίτι για να επιδιορθώσει μία βλάβη και, χρησιμοποιώντας σκάλα, ανέβηκε στο σημείο όπου χρειαζόταν να γίνει η εργασία της επιδιόρθωσης. Ωστόσο, ένας από τους ενοίκους αντιλήφθηκε την παρουσία του και, περνώντας τον για επίδοξο διαρρήκτη, τον έσπρωξε και τον έριξε στο κενό.

Φθιώτιδα: Είχε στον κήπο του... χασισόδεντρα



Ο λόγος για έναν 41χρονο από την Τσούκα Φθιώτιδας...
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι είχαν κάνει την έρευνά τους, έκαναν χθες έφοδο στο σπίτι του 41χρονου στην Τσούκα Φθιώτιδας.

Ξένιος Ζευς: Επιχειρήσεις σε κατοικίες

Στοχευμένοι έλεγχοι σε κατοικίες όπου διαμένει μεγάλος αριθμός μεταναστών στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς»


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «ελέγχθηκε μία τριώροφη κατοικία στην οποία διέμεναν (59) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Νέα κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τη δραχμή

Αφορμή δήλωση του Δ. Στρατούλη, ο οποίος χαρακτήρισε «αυτονόητα» τα όσα είπε ο κ. Λαφαζάνης

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης (αριστερά) και Δ, Στρατούλης
Αναζωπυρώνεται η κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τα περί χρεοκοπίας της χώρας. Μετά τουςΠαναγιώτη Λαφαζάνη και Πάνο Κουράκη, το Σάββατο ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης επανήλθε μέσω της συχνότητας του Flash 961.

ΤΩΡΑ... ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ... ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΧΟΔΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ...!!



Πευκοδάσος και χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά που ξέσπασε τη νύχτα στην περιοχή Αγιος Μάρκος, στις Καρυές της Χίου, στο κεντρικό τμήμα του νησιού.

Στο σημείο βρίσκονται 17 οχήματα της πυροσβεστικής με 75 πυροσβέστες, 40 εθελοντές, 30 άτομα πεζοπόρο, 79 στρατιώτες, ενώ απο αέρος επιχειρούν 10 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.