Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κάλπη ή ανεργία;


...όχι! δεν φταίει η μαργαρίτα! (skitso.biz)
Αυτοί που ήταν ανακατεμένοι στις υποθέσεις για το Βατοπαίδι, για τα ασφαλιστικά ταμεία και που μας έφτασαν στη κατάστασή μας
είναι αθώοι, δεν έπαθαν τίποτα, λες και όλα αυτά απλά τα φανταστήκαμε!

Όλοι αυτοί ήταν και στα προηγούμενα Κοινοβούλια. Παρόλα αυτά δεν φταίει κανείς τους.
Το μόνο που διακηρύττουν και κόπτονται είναι ότι δεν θα πάρουμε τις δόσεις του Μνημονίου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη ρευστότητα που θα τους εξασφαλίσει την επανεκλογή τους, ώστε να θωρακίζονται πίσω από την Βουλευτική Ασυλία.
Αν δεν πάρουν λεφτά να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους τους, μπορεί να γλύτωσαν από τον νόμο αλλά πλέον δεν θα γλυτώσουν από έναν προδομένο λαό. Θα τους θυμηθεί έναν έναν προσωπικά και ειδικά στην κάλπη.
Θα πάψει να είναι αποκλεισμένο το κέντρο, θα πάψουν να καίγονται κάδοι σκουπιδιών, θα πάψουν να υπάρχουν πολίτες χτυπημένοι από τα ΜΑΤ και αστυνομικοί από πολίτες.
Αλλά θα έχουμε ειδήσεις του τύπου "κάηκε το αυτοκίνητο του τέως Βουλευτή", "κάηκε το σπίτι του τέως Βουλευτή" κ.α.
Οι ψευτοεκβιασμοί τελείωσαν δεν περνάνε πια. Ο λαός απαιτεί πίσω τα λεφτά που του άρπαξαν, καταχράστηκαν ή διαχειρίστηκαν λάθος όλοι αυτοί που του ξαναζητούν την ψήφο.
Αξίζει να δοκιμάσουν την ανεργία και την ανασφάλεια όλοι οι "μόνιμοι κάτοικοι" των βουλευτικών εδράνων. Στο χέρι μας είναι στις 17 Ιουνίου!

πηγή: Ανατολική Ακτή Αττικής http://anatakti.blogspot.com/2012/05/blog-post_3063.html#ixzz1vhW63usz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .