Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Δολοφόνησαν την κόρη τους μπροστά στην μικρότερη για παραδειγματισμό!

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα 11ης Σεπτέμβριου του 2003.


Ο 52χρονος πατέρας Iftikhar και η 49χρονη μητέρα Farzana προσπαθούσαν να πείσουν τότε την 17χρονη Shafilea Ahmed, να μετακομίσει στο Πακιστάν προκειμένου να παντρευτεί τον άντρα που εκείνοι είχαν επιλέξει ως σύζυγό της.


Η Shafilea ήθελε να σπουδάσει νομικά στο Πανεπιστήμιο στην Μεγάλη Βρετανία και να ζήσει όπως και τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Όμως οι γονείς της είχαν αντίθετη άποψη.. και κατέφυγαν στην βία προκειμένου να την αναγκάσουν να ακολουθήσει τον δικό τους τρόπο ζωής.






Την πήραν πίσω στο Πακιστάν με το ζόρι και εκεί η νεαρή κοπέλα, όπως αναφέρουν οι γονείς ήπιε χλωρίνη και έφυγε πίσω στην Αγγλία. Εξαφανίστηκε από τον Σεπτέμβριο του 2003 λίγες μέρες μετά την εγγραφή της στο Αγγλικό Πανεπιστήμιο.
Οι γονείς δεν έκαναν αναφορά εξαφάνισης αλλά ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου δήλωσε την εξαφάνιση μία εβδομάδα αργότερα.


Πέντε μήνες μετά τον Φεβρουάριο του 2004, βρέθηκαν τα οστά της στις όχθες ενός ποταμού.






Όλα αυτά τα ομολόγησε από το φόβο της η μικρή κόρη εννέα χρόνια μετά όταν συνελήφθη να κλέβει το σπίτι της. Οι ένορκοι έμειναν έκπληκτοι κατά τη διάρκεια της δίκης στην Αγγλία όταν άκουσαν και τα υπόλοιπα.

Οι γονείς της πέταξαν το πτώμα της κόρης τους στο ποτάμι και πολλούς μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2004, το βρήκαν σε προχωρημένη σήψη οι αρχές. Τα ευρήματα της ανάλυσης και του ιατροδικαστή δεν υποδείκνυαν τους δράστες κυρίως λόγω της φθοράς του σώματος από το νερό και τα ζώα.



Ωστόσο, οι γονείς αρνούνται ότι σκότωσαν το παιδί τους, ενώ υποστηρίζουν πως η άτυχη Shafilea ήπιε καταλάθος χλωρίνη επειδή την πέρασε για στοματικό διάλυμα.
Η υπόθεση συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .