Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Κόλπα για τέλεια συγκατοίκηση μαζί της


Έφτασε εκείνη η φάση στη σχέση σας, όπου τα κλειδιά σου και τα κλειδιά της έχουν τις ίδιες κοπές. Πιθανότατα τώρα είναι το απόγειο της σχέσης σας. Η συγκατοίκηση μπορεί να αποτελέσει το σημείο καμπής, όπου το έντονο πάθος ενός νέου έρωτα αρχίζει να εξελίσσεται σε μια χλιαρή σούπα καθημερινής ρουτίνας. Αν τα κόλπα αυτά αποτύχουν, τουλάχιστον σίγουρα θα αναγνωρίσει τις προσπάθειές σας.

Κλείστε της ραντεβού.
Φτιάξε τις κατάλληλες συνθήκες. Φρόντισε ότι δεν την απασχολεί κάτι άλλο (π.χ. το πλύσιμο των πιάτων), κάνε τη να νιώσει κοντά σου. Αν περιμένεις τον αυθορμητισμό, θα μείνεις με το πουλί στο κλουβί. Προσποιηθείτε ότι δεν γνωρίζεστε, και φλερτάρετε ο ένας τον άλλο σε ένα μπαρ, το να βρίσκεστε όντως σε ένα μπαρ, και όχι ας πούμε στο σαλόνι του σπιτιού σας, είναι προαιρετικό, αλλά θα σας βάλει γρηγορότερα στο πετσί του ρόλου. Μπορείτε να εφεύρετε, εκείνη την ώρα, ένα ρόλο για να υποδυθείτε ή να είστε απλώς ο εαυτός σας απέναντι σε έναν «άγνωστο» με τον οποίο εντός ολίγου θα θέλετε να φύγετε από το μπαρ για το σπίτι.

Γυμναστείτε παρέα.
Η γυμναστική είναι κάτι κουραστικό για μερικούς. Όμως δεν πρέπει να παρατάτε τον εαυτό σας επειδή βρήκατε αυτό που σας ταιριάζει. Σε μερικές περιπτώσεις δε παίζει ρόλο η εμφάνιση, αλλά δε μπορούμε να παραμελήσουμε εντελώς τον εαυτό μας. Σίγουρα εκείνη προσέχει την εμφάνιση της, εσείς γιατί όχι; Γυμναστείτε, λοιπόν, παρέα. Βγάζει γέλιο.

Δείτε ρομαντικές κομεντί.
Θα της άρεσε πολύ οι ρομαντικές κομεντί να ήταν βγαλμένες από τη ζωή, οι μεγάλες αγάπες να κρατούσαν για πάντα, τα κεριά να άναβαν μόνα τους κάθε φορά που τα βλέμματα συναντιούνταν με νόημα.. Πάρτε την αγκαλιά, δεν είναι ανάγκη να βλέπετε θρίλερ. Δείξτε της ότι καταλαβαίνετε τι γίνεται στο έργο.

Μην την αφήνεις από τα χέρια σου.
Αν περνάς από δίπλα της 50 φορές την ημέρα, άγγιξέ την και τις 50. Στον ώμο, στο γόνατο. Με το κατάλληλο χάδι (με την απαλή πίεση ενός πινέλου, ένα έως δέκα εκατοστά το δευτερόλεπτο) αυτά τα νεύρα στέλνουν σινιάλα στο μεταιχμιακό σύστημα, μία περιοχή του εγκεφάλου που συνδέεται με την εμπιστοσύνη και τη στοργή.
Ενας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις, σύμφωνα με τον Coan, είναι για να μοιραστούν την επίλυση προβλημάτων. Οταν κάποιος είναι δίπλα μας και μας βοηθάει να ξεπεράσουμε κάτι, ο εγκέφαλος μας δεν χρειάζεται να δουλέψει εξίσου σκληρά. Μάλιστα, από τη μελέτη του Coan προέκυψε ότι οι γυναίκες με ισχυρό γάμο είχαν ακόμα χαμηλότερη δραστηριοποίηση αυτών των εγκεφαλικών κυκλωμάτων όταν οι σύζυγοί τους τούς κρατούσαν το χέρι. «Το αποτέλεσμα ήταν συγκρίσιμο με τη λήψη αναλγητικών», λέει ο Coan.

Άκου την διπλά.
Σχεδίασε μία βραδιά για τους δυο σας. Άναψε κεράκια, βάλε Barry White να παίζει, κράτα της τα χέρια κάτω από το τραπέζι και κοίτα τη στα μάτια ενώ συζητάτε για το ποιο είναι το καλύτερο χρώμα για τα νέα χαλιά σας.
Οι γυναίκες εκτιμούν να μοιράζονται, να περνάνε χρόνο με το σύντροφό τους, να μιλάνε και να αποκτούν αμοιβαία κατανόηση σχηματίζοντας δεσμούς. Από την άλλη, οι άντρες επιδιώκουν εγγύτητα κάνοντας σεξ πάνω στο πλυντήριο. Οσο καλύτερα το καταλαβαίνεις αυτό τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να χτίσετε μια σχέση, που θα εξελίσσεται μόνο προς το καλύτερο με τον καιρό.
«Το να ανταποκρίνεσαι στις μη σεξουαλικές ανάγκες της συντρόφου σου είναι τόσο σημαντικό, επειδή στέλνει σινιάλα ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη σφαιρικά» λέει ο Birnbaum. «Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνει ένας άντρας τη σύντροφό του να νιώθει ξεχωριστή και επιθυμητή είναι να της δίνει προσοχή και να την ακούει προσεκτικά, χωρίς να τη διακόπτει ή να είναι προκατειλημμένος. Η ερωτική επιθυμία ανθεί καθώς αυξάνεται η οικειότητα».

Να είσαι διπλωμάτης.
Ξέρεις πόσο γρήγορα αντιδρά μια γυναίκα σε υπόνοιες απόρριψης; Δεν της παίρνει παραπάνω από 250 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό εκκινεί μια σειρά εγκεφαλικών διαδικασιών, που μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στη διάθεσή της.

Λέγε τις ότι είναι όμορφη κάθε μέρα.
Κάνε της συχνά κομπλιμέντα και όχι απαραιτήτως για τον ωραίο κώλο της. Έτσι το κομπλιμέντο αποκτά άλλη βαρύτητα εκτός σεξουαλικού πλαισίου.
Είναι θέμα των αντρών να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Ένας τρόπος να το κάνεις αυτό είναι μέσα από πράξεις, όπως με το να την αγγίζεις και να δίνεις σημασία σε όλο το σώμα της αντί να κάνεις σεξ μόνο για το σεξ.

Βρείτε καινούρια θέματα συζήτησης.
Προφανώς, αν η σχέση σας μετρά δεκαετίες και οι πολιτικές, θρησκευτικές, καλλιτεχνικές σας πεποιθήσεις είναι αυτό που θα λέγαμε εκ διαμέτρου αντίθετες, οι συζητήσεις σας περιορίζονται στα ασφαλή όρια του «πώς πήγε η δουλειά;» και «τι θα φάμε;». Ξεπεράστε τα, χωρίς να σκοντάψετε στις συμπληγάδες των θεμάτων επί των οποίων ξέρετε ότι διαφωνείτε, χρησιμοποιώντας για αφορμή καινούριες ταινίες, βιβλία, βίντεο στο YouTube, φωτογραφίες στο 9gag… οτιδήποτε μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση.
πηγη: http://enaprasinomilo.wordpress.com/2012/03/02/%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CF%80%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CF%84%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .