Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Καμμένος: Στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές είναι η τρίτη θέση

Τον στόχο να βγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τρίτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κατερίνη.

Ο κ. Καμμένος πρότεινε τη λύση σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, χωρίς τη συμμετοχή του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, όπως και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά. Αυτή η οικουμενική κυβέρνηση θα πρέπει να καταγγείλει τα Μνημόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε εναντίον των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για τη στάση τους απέναντι στην τρόικα, ενώ για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε ότι «οδήγησαν τη χώρα στην αγχόνη».

Επίσης, τάχθηκε υπέρ της άμεσης και μονομερούς κήρυξης της ΑΟΖ, δεσμεύτηκε για την αναδιοργάνωση του κράτους, την καταπολέμηση της διαφθοράς και υπογράμμισε ότι θα «τελειώσει το παραμύθι με τη βουλευτική ασυλία και το νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Τέλος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως αν νομίζει πως με τις επιστολές που έστειλε σε πολιτικούς αρχηγούς για συμφωνία σε διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης θα δοθεί συγχωροχάρτι σε αυτούς που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, είναι γελασμένος. Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις μετά το 1974, οι υπεύθυνοι θα πλάνε φυλακή και θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα.

Έχουμε υποχρέωση στις 17 Ιουνίου να προστατεύσουμε την ελληνική οικογένεια

Ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα στο «όχι» που είπε ο Τάσσος Παπαδόπουλος στο σχέδιο Ανάν, ένα δρόμο δύσκολο που χρησιμοποιείται, ο φόβος, η απειλή, ο εκβιασμός και σε ένα εύκολο «ναι» που επιβάλλεται μέσω του φόβου του δόγματος του σοκ από τους τραπεζίτες προς τον ελληνικό λαό αλλά και την Ευρώπη του νότου. Αυτά υπογράμμισε νωρίτερα το απόγευμα από τα Τρίκαλα ο Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Η οικονομική κρίση στην Ευρώπη ξεκίνησε, είπε από την Ελλάδα και η Ελλάδα αποτέλεσε τον πυροκροτητή. Σήμερα έχουμε την είδηση ότι η Ισπανία θα μπει μέχρι 28 του μηνός σε έναν μηχανισμό στήριξης, και από ότι φαίνεται έπεται η Κύπρος αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ιδιαίτερα του νότου.

Αυτό σημαίνει, διευκρίνισε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος, ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα δεν έχουν μόνο ενδιαφέρον ελληνικό. Είναι μία αναμέτρηση που θα δείξει αν οι λαοί μπορούν να αντισταθούν στη νέα τάξη πραγμάτων, εάν η Ελλάδα μπορεί να κρατήσει τη νέα τάξη πραγμάτων μακριά από την νότια Ευρώπη, αν θα παραδοθούμε στους τραπεζίτες, τόνισε ο ίδιος.

Μιλώντας για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε πως ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες, και με τη στήριξη του ελληνικού λαού κατάφεραν να έχουν το 11%, χωρίς να έχουν πρόσβαση στα μεγάλα ΜΜΕ καταρχήν, χωρίς να έχουν οργανωτική δομή όπως τα περισσότερα κόμματα της μεταπολίτευσης, αλλά ουσιαστικά αυτό που κατάφεραν ήταν να ανατρέψουν την μεταπολίτευση, να ανατρέψουν δηλαδή το καθεστώς που υπήρχε μέχρι σήμερα.

Δυο κόμματα, πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με το παρελθόν τους, να μην βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διπολισμό του παρελθόντος εννοώντας το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Δύο κόμματα που ανέτρεψαν τις ιδεολογίες των ιδρυτών τους.

Η Νέα Δημοκρατία που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στήριζε την Ευρώπη των Εθνών, την Ευρώπη των Εθνών Κρατών και έγινε σήμερα ο ουραγός του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ, εξήγησε, που ξεκίνησε με τη ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Και κατάντησε να γίνει πιο νεοφιλελεύθερη ακόμη και από την κ. Μπακογιάννη. Και αυτοί οι δύο μαζί ο ένας να ακολουθεί τον άλλο και να προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό να συνεχίσει τα μνημόνια. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, την ώρα που βρίσκεται στην πτώχευση, σε μία πτώχευση που οδηγεί το σύνολο της Ευρώπης.

Γιατί εσωτερικά η ελληνική οικογένεια έχει πτωχεύσει. Ακόμα ο κ. Καμμένος μιλώντας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, τόνισε ότι, αυτό που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε στις 17 του μηνός είναι να προστατεύσουμε την ελληνική οικογένεια, και αυτό σημαίνει να επαναφέρουμε αυτό το οποίο καταργήθηκε με το πρώτο μνημόνιο, δηλαδή το άρθρο 15 παράγραφος 4 άρθρο που αναφέρεται στην ασυλία της χώρας.

Που σημαίνει τη δυνατότητα ενός εθνικά κυρίαρχου λαού, μιας εθνικά κυρίαρχης κυβέρνησης να αποφασίζει για το μέλλον της. Να αποφασίζει αν θα πληρώσει πρώτα τα νοσοκομεία, τους γιατρούς τα φάρμακα, την παιδεία, την υγεία του λαού, τους μισθούς και τις συντάξεις, ή αν οι δανειστές θα αποφασίζουν για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια, και εν συνεχεία ότι απομείνει. Και δεύτερον να βγάλει άμεσα την Ελλάδα από το αγγλικό δίκαιο. Ακόμα υπογράμμισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν τα πάντα ώστε να είναι τρίτο κόμμα.

Ακόμα ο Πρόεδρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση και εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη, λέγοντας πως της χαρίστηκε από τον κ. Σαμαρά μία έδρα, για να ξαναμπεί στη Βουλή διότι ο ελληνικός λαός δεν της επέτρεψε να το κάνει, στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος ειδική αναφορά έκανε για το νομό Τρικάλων λέγοντας ότι τα Τρίκαλα είναι ένας νομός που έχει υποστεί από το μνημόνιο και την κρίση, μια τεράστια ζημιά, η ανεργία έχει ξεφύγει πλέον, και πολλά νέα παιδιά έχουν βρεθεί σε απόγνωση. Πρόθεση της νέας τάξης πραγμάτων που επιβάλλουν οι τραπεζίτες, είναι να σταματήσει η πρωτογενής παραγωγή στην πατρίδας μας. Η πρωτογενής παραγωγή είναι εκείνη που μπορεί να στηρίξει μια χώρα όταν υπάρχει μια μεγάλη οικονομική κρίση, κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Περιοδεία στο Βόλο

Από την πόλη του Βόλου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κεντρική Ελλάδα ο Πρόεδρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος.

Περιόδευσε στους δρόμους του εμπορικού κέντρου της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες καθώς και με πολίτες.

Αργότερα, στη συνέντευξη τύπου, ο Πάνος Καμμένος είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο των Σαρακατσάνων, Χρήστο Χρόνη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί:

-Στην ανάγκη ανάπτυξης του τουρισμού τόσο στο νομό Μαγνησίας αλλά και στις Σποράδες με άμεση επίλυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης. Υπενθύμισε ότι την εποχή που ήταν υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ξεκίνησαν τα έργα εκσυγχρονισμού των λιμενικών εγκαταστάσεων του Βόλου, έργο που δεν εξελίσσεται πια. Τόνισε ιδιαίτερα το ζήτημα της αποβιομηχάνισης της ευρύτερης περιοχής που έχει οδηγήσει ειδικά τη νεολαία σε υψηλά επίπεδα ανεργίας.

Υπογράμμισε με έμφαση ότι όποιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ψηφίσει Ευάγγελο Βενιζέλο θα είναι σα να ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ των Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Τέλος κατέληξε λέγοντας πως «εάν θέλουμε, μπορούμε να τους νικήσουμε με την ψήφο μας στις 17 Ιουνίου στην Ελλάδα και αν τους νικήσουμε στην Ελλάδα θα τους νικήσουμε και στην Ευρώπη».

καθημερινή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .