Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Γ. Παπανδρέου: "Στο δημοψήφισμα το "ναι" στην Ευρώπη θα είχε νικήσει"



Επιστρέφει... δριμύτερος ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Λιμπερασιόν", με τίτλο "Ενα δημοψήφισμα θα προσέφερε στους Έλληνες την αίσθηση ότι επιλέγουν το πεπρωμένο τους"...

Για ακόμη μια φορά, επανέρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα του δημοψηφίσματος, όπου ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντά "Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα μας ακολουθούσε. Το θέμα θα αφορούσε τα μέτρα που θα έπρεπε να πάρουμε για να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη της Ευρώπης. Ένα τέτοιο δημοψήφισμα θα είχε προσφέρει στους Έλληνες το συναίσθημα ότι επιλέγουν το πεπρωμένο τους. Το "ναι" θα είχε νικήσει γιατί αφορούσε άμεσες προκλήσεις της καθημερινής ζωής. Αντί αυτού έχουμε εκλογές που δίνουν περιθώρια να ακούγονται όλων των ειδών υποσχέσεις για το αύριο".

Στο εάν οι εκλογές της Κυριακής θα βοηθήσουν τη χώρα να βγεί από το αδιέξοδο, ο κ. Παπανδρέου εκτιμά ότι θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον "ορισμένοι θα φανούν πιο υπεύθυνοι από ότι στην εκστρατεία τους. Σίγουρα θα υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας".

βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .