Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αχ, αυτά τα πόδια!



Αυτή η περίοδος του χρόνου είναι τέτοια, που χρησιμοποιούμε όλο και λιγότερα ρούχα και τα παπούτσια είναι πιο αεράτα, για να δροσιζόμαστε.
Είναι η εποχή, που φοράμε συνήθως σανδάλια και σαγιονάρες, και αν έχουμε κάποια επίσημη γιορτή, τότε μπορεί να φορέσουμε παπούτσι πιο στενού τύπου για να είναι συνδυασμένο με τα ρούχα μας.

Έχουν όμως τα πόδια μας την κατάλληλη εμφάνιση, για να μπορέσουμε να φορέσουμε πιο ανοιχτού τύπου παπούτσια; Αν η απάντηση είναι όχι τότε ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές της Beauty Editor, του BeU.com.cy, για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πρώτα από όλα πρέπει να φροντίζετε τα πόδια σε συχνή βάση και τους προσφέρετε ένα ευεργετικό ποδόλουτρο. Χρησιμοποιήστε ειδικές ξύστρες για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα από τις φτέρνες και από οποιοδήποτε άλλο σημείο. Μπορείτε να τους κάνετε μασάζ μέχρι το σημείο, το οποίο θα δείτε τα πόδια να κοκκινίζουν. Έτσι θα καταλάβετε ότι η κυκλοφορία του αίματος έχει αρχίσει και τονώνεται. Απλώστε ενυδατική κρέμα μετά από αυτό το ποδόλουτρο.

Να φροντίζεται τα νύχια σας με θεραπείες πεντικιούρ. Να είναι πάντα στο σωστό μήκος κομμένα για να αποφύγετε κάποια πιθανή είσοδο του νυχιού μέσα στο δέρμα.

Προσοχή όταν φοράτε κλειστού τύπου παπούτσια να μην τρέχετε ή περπατάτε βιαστικά γιατί, θα ιδρώσουν τα πόδια σας. Αυτό σημαίνει εστία μικρόβιων και βακτηρίων. Είναι ο πρώτος παράγοντας για την κακοσμία, των ποδιών.

Για την αποφυγή των κάλων και των μικροτραυματισμών στα πόδια, να φοράτε πάντα το σωστό μέγεθος παπουτσιού έτσι ώστε το πόδι να έχει τη σωστή θέση μέσα στο παπούτσι.
πηγη:http://himaira.blogspot.com/2012/06/blog-post_8751.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .