Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η αντίδραση του Γ.Μανώλη για τη χαμένη έδρα!

Εκτός φαίνεται να μένει ο Γιάννης Μανώλης ένα από τους πρωτεργάτες και ιδρυτικό στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν κατάφερε να εκλεγεί γιατί μετά την πτώση που εμφάνισε το κόμμα του Πάνου Καμμένου, αφού δεν κατόρθωσε να εκλέξει τέτατρτη έδρα στη Β΄Αθήνας. Έτσι ο Γιάννης Μανώλης έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή σε μια εκλογική ανάμετρηση θρίλερ αναφορικά με τις έδρες.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια, η Β΄Αθήνας, είχε αποδυναμωθεί μετά τις αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών που προτίμησαν να προσχωρήσουν στην παράταξη του Αντώνη Σαμαρά και να αποχαιρετίσουν το κίνημα των Ανεξάρτητων μετά την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαίου.

Την προηγούμενη φορά είχε γίνει μεγάλος ντόρος για το παρασκήνιο της έδρας του Έβρου, αφού ο Πάνος Καμμένος προτίμησε να κρατήσει την έδρα εκεί και όχι στη Β΄Αθήνας. Με αυτή του την απόφαση είχε αφήσει εκτός τον Μαρίνο Ουζουνίδη που βγήκε πρώτος σε σταυρούς και να δώσει την ευκαιρία στην Βίκυ Βουρβουκέλη η οποία και χρίστηκε βουλευτής έστω για δυο μέρες.

Τι θα κάνει όμως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αυτή τη φορά? Ο ίδιος τουλάχιστον είχε δηλώσει ότι θα διαλέξει να κρατήσει την έδρα στη Β΄Αθήνας στη δευτέρη εκλογική αναμέτρηση.

Το spirospero.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Μανώλη: « Καθήστε πρώτα να το ανακοινώσει επίσημα ο Πάνος Καμμένος και μετά μιλάμε. Δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση ακόμη» δήλωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως όλα ακόμη είναι ρευστά και τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .