Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Παράταση σε Μυτιλήνη και Χίο ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταση για αυτούς τους 1.200 περίπου ψηφοφόρους (αν ζητηθει η καταγραφή τους) δεν θα δοθεί, παρά το γεγονός ότι δεν ευθύνονται οι ίδιοι και το πλοίο θα φτάσει στις 8:30.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητά δίωρη παράταση στα δυο νησιά:

“Λόγω της κακοκαιρίας και της πρόσκρουσης του «Νήσος Χίος» πολλοί ψηφοφόροι των νήσων Χίου και Μυτιλήνης δεν θα προφτάσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέχρι την προκαθορισμένη προθεσμία.

Ζητάμε από το Υπουργείο Εσωτερικών να δοθεί παράταση της ψηφοφορίας στα συγκεκριμένα νησιά κατά 2 ώρες έτσι ώστε να μπορέσουν οι ψηφοφόροι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα”, λέει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
olympia.gr

σχόλιο του thegreektranfersnews : δεν τους βγαίνουν τα κουκιά με τίποτα. . . 

6 σχόλια:

  1. zwa apolitistoi oloi exoun dikaiwma psifou...mallon oloi fovountai ton syriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί είσαι τόσο φανατισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ;. . είσαι αλλοδαπος και ελπιζεις σε άδεια παραμονης ή σκοπιανός κι σου έταξαν την Μακεδονία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esy gt eisai toso kata tou syriza?s exei taksei 8esoula o antwnakis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μάθε πρώτα για μένα και μετά μίλα . . δουλεύω 14 ώρες την ημέρα όταν εσυ κάθεσαι και τα ξύνεις στα εξάρχεια. . προσπαθώ να δουλέψω τις ώες που εσύ καις το κέντρο μόνο κι μόνο έτσι γιατί μπορείς. .
    δε είναι θέμα αντώνη ή αλέξη . . είναι θέμα της πατρίδως. . και για να σκέφτεσαι έτσι μάλλον σε κανένα οσε θασε είχε βολέψει το πασοκ. . και κάνεςι τον αγανακτησμένο γιατι σε έβαλε να πληρώσεις χαράτσι για το δευτερο εξοχικό όταν όλοι οι άλλοι παλεύουμε για το νοίκι. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. megalh fantasia exeis..tyxeros eisai p akoma exeis douleia giati emena me apelysan..perikopes vlepeis..kai se 2 xronia den kserw kan an 8a zw h 8a exw pe8anei apo thn peina giati kati zwa san k esena akoma pisteuoun sto pasok k sth nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αδερφέ λυπάμαι για την απόλυσή σου . . και μακάρι σύντομα να βρεις δουλειά. . βλέπεις η πολιτική όλων τους σε εμφύλιο θα μας οδηγήσει. . .
    ότι χρειαστείς στείλε μου . . και αν θες να ποστάρουμε αγγελία με το βιογραφικό σου . . στείλε στο thegreektransfersnews@gmail.com

    καλό κουράγιο και υπομονή σε όλους μας. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .