Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών καθώς η 17η Ιουνίου πλησιάζει και θα αποτελέσει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ για την χώρα μας! Η μεταπολίτευση έχει αδιαμφισβήτητα τελειώσει και ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει ήδη στην πολιτική σκηνή. Ο λαός στις προηγούμενες εκλογές έδωσε ΒΡΟΝΤΕΡΟ μήνυμα και δήλωσε παρών στη ΣΩΤΗΡΙΑ της χώρας.

Επειδή όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι η μνήμη του Έλληνα κρατάει όσο ένα δελτίο ειδήσεων, θα πρέπει και αυτή τη φορά να τους αποδείξουμε πως ο Έλληνας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ αυτούς που υπέγραψαν ελαφρά τη καρδία την καταδίκη μας!

Οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» και θέλουν και μπορούνε να αλλάξουν τα πράγματα! Πολλοί ήταν εκείνοι που μας χλεύασαν, μας συκοφάντησαν και προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στον αρχηγό μας. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ!
Και δεν θα τους περάσει ούτε αυτή τη φορά! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και τα σχέδιά τους θα ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ λίαν συντόμως. Έδωσαν για μια ακόμη φορά ρεσιτάλ πολιτικής εξαθλίωσης και έσκυψαν τα κεφάλια…

Μείναμε μόνοι μας να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του μνημονίου αλλά αυτό δεν μας πτόησε ούτε λεπτό. Οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο είμαστε από την αρχή σε θέση μάχης για την εξασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας μας! 

Θέλουν δεν θέλουν ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ μας δεν θα πεθάνει γιατί εμείς ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ από πολιτικές θεατρικές παραστάσεις! Η 17η Ιουνίου θα είναι και το τελευταίο επεισόδιο της πολιτικής τους τραγωδίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΤΟ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

7 σχόλια:

  1. ΟΝΤΩΣ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΠΕΤΤΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ (Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!!! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΜΦΙΣΒΙΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θέση που επιθυμεί το κάθε κόμμα, να τηρήσει Κύριε Μιχάλη, αφορά το κόμμα και τους ακόλουθους του, αν και εφόσον συμφωνούν κι αυτοί!!!
    Αναμφισβήτητα Έλληνες είμαστε όλοι όσοι αγωνιζόμαστε για αυτήν τη χώρα, που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και της οικονομικής κατάρρευσης που την οδήγησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις που εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε..
    Πρωτού χρήσετε εαυτόν κριτή κομμάτων, παρατάξεων και πολιτικών θέσεων, σκεφτείτε τι έχουν προσφέρει οι προηγούμενοι κι ίσως...ίσως λέω, να δώσετε μια ευκαιρία σε μια νέα παράταξη...
    Πήξαμε απο "όνειρα" απο τους προηγούμενους...
    Ας δούμε και τους επόμενους!!!!!
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑ . . ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.
    ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΑ..
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. . ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΙΛΑΣ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ? ΡΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to sosto einai imastan polloi kai giname perissoteroi gi ayto kai mas tremoun...

    p.s oraia i omoideatisa pantos!!!na to poume kai ayto. VOLOS ME TRELA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΙΝΕΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΟΡΘΟΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΔΙΞΕ ΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΤΟΣ ΕΛΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΙΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΗ ΨΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΙΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΕΡΔΟΣΟΠΕΙΑ ΘΑ ΤΗΜΟΡΙΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΣ ΚΑΤΕΛΙΞΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ Ο ΕΙΣΚΑΡΙΟΤΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΘΕΝΗ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΙΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .