Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Επιμένουν στην παραίτηση του Ι. Καράκωστα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


Επιμένουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στην παραίτηση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Ι. Καράκωστα.
«Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι επέστρεψαν στο σκηνικό της μετεκλογικής προγραμματικής συμφωνίας τους, ακροβατώντας και κρατώντας την αναπνοή τους, μήπως πέσουν» ανέφερε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, σχολιάζοντας τη χθεσινή σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Ζώης, με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση και τα αποτελέσματά της, αναρωτήθηκε επίσης «αν μεσολάβησε συζήτηση προγραμματικών δηλώσεων και Eurogroup».

Στο μεταξύ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επανέφεραν σήμερα το θέμα του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Ι. Καράκωστα, ζητώντας εκ νέου την παραίτησή του για λόγους «στοιχειώδους ευθιξίας». Κάλεσαν, επίσης, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «να δείξει στοιχειώδη ευθυκρισία και να απομακρύνει ο ίδιος τον κ. Καράκωστα», λέγοντας ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι, για ένα θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής τάξης».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, «σε κάθε άλλη περίπτωση, ο πρωθυπουργός είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού, περιφρονώντας το αυτονόητο: ότι δεν μπορεί να έχει δίπλα του άνθρωπο που διετέλεσε νομικός σύμβουλος των Γεωργίου- Χριστοφοράκου, στην εταιρεία που έπληξε όσο καμιά άλλη τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου».

καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .