Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό 29χρονου για το έγκλημα στην Πάρο

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» , ο άνδρας που συνέλαβαν οι αρχές είναι παλιός γνώριμος της αντιτρομοκρατικής, η οποία διαθέτει στοιχεία για εμπλοκή του σε υποθέσεις τρομοκρατίας και ειδικότερα τον συνδέει με τη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς. Σήμερα μεταβαίνει στον εισαγγελέα.



Ταυτοποποιήθηκε μετά από εργαστηριακές εξετάσεις το δείγμα από το γενετικό υλικό του 29χρονου άνδρα, ο οποίος προσήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σήμερα, Κυριακή, πρόκειται να μεταχθεί στον Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Αθηνών ο 29χρονος που κρατείται από χθες στην Αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο άντρας φέρεται να συμμετείχε στη ληστεία της τράπεζας και το φόνο του οδηγού ταξί, στην Πάρο.
Η ταυτοποίηση έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, και το δείγμα του 29χρονου ταυτοποιήθηκε με αυτά που βρέθηκαν στα αντικείμενα στο σημείο του φονικού στη Πάρο.

Ο 29χρονος, φέρεται να κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο
και σύμφωνα με πληροφορίες της«Κ» είναι παλιός γνώριμος της αντιτρομοκρατικής, η οποία διαθέτει στοιχεία για εμπλοκή του σε υποθέσεις τρομοκρατίας και ειδικότερα τον συνδέει με τη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .