Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

TΩΡΑ-Βρέθηκε το κρησφύγετο του Θεοφίλου


Πριν λίγο ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που είχε νοικιάσει ο 30χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Λαμίας, αφού αναγνώρισε τον δράστη από την φωτογραφία που έδωσε στο "φως" η ΕΛ.ΑΣ. Δεν ξερουμε ακόμη πότε ακριβώς το είχε νοικιάσει. 

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής μεταβαίνει αυτή τη στιγμή στο διαμέρισμα που υπεδειξε ο ιδιοκτήτης ότι το είχε νοικιάσει ο δράστης της αιματηρής ληστείας στην Πάρο.
Ταυτόχρονα οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την ταυτότητα των υπολοίπων συνεργών στη ληστεία της Πάρου εξετάζοντας τον τρόπο άφιξης της ομάδας στο νησί και αναλύοντας προσεκτικά τις τηλεφωνικές κλήσεις του 30 χρονού Τάσου Θεοφίλου καθώς και την πιθανή σχέση που μπορεί να υπάρχει με την οργάνωση «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Παράλληλα, εξετάζονται οι φάκελοι άλλων επιθέσεων από ομάδες αντάρτικου πόλης που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, όπως η απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης στο μετρό της Αθήνας τον Φεβρουάριο, αλλά και ενέργειες που έχουν αποδοθεί στις οργανώσεις «Μηδενική Ανοχή», «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές» και άλλες.

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξη Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται σε εξέλιξη διευκρινίστηκε ότι ο εν λόγω δράστης σχεδίαζε και δεύτερο χτύπημα στην Εθνική Τράπεζα της Λαμίας και ότι ο 30χρονος είχε πρόσφατα ξυρίσει το κεφάλι του και διέμενε σε ξενοδοχείο στο Μοναστηράκι. Στις 16 Αυγούστου έφυγε με τον ΟΣΕ για τη Λαμία μέσω Λιανοκλαδίου και επέστρεψε δύο ημέρες αργότερα.

http://www.spirospero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .