Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Φονική εκτροπή βυτιοφόρου με προπάνιο στην Αθηνών-Λαμίας

Είκοσι πέντε τόνους προπανίου μετέφερε το βυτιοφόρο που ανατράπηκε νωρίτερα σήμερα στο 150ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της Αρκίτσας. Η εθνική οδός παραμένει κλειστή και στα δυο ρεύματα και σύμφωνα με την τροχαία η διακοπή της κυκλοφορίας ενδέχεται να διαρκέσει 4 με 5 ώρες ακόμα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα παραμένουν άγνωστες, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική ο οδηγός του οχήματος είναι νεκρός. Το βυτιοφόρο είχε κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία και λόγω της ανατροπής του βρέθηκε μεταξύ του ρεύματος της εθνικής οδού προς Λαμία και του παραδρόμου που υπάρχει στο πλάι.

Ένας πυροσβέστης, που διαπίστωσε και τον θάνατο του οδηγού του οχήματος, κατάφερε να θέσει εκτός λειτουργίας το όχημα, η μηχανή το οποίου εξακολουθούσε να λειτουργεί παρά την ανατροπή του.

Το φορτίο του βυτιοφόρου, όπως ανέφερε η πυροσβεστική, ήταν 25 τόνοι προπανίου και λόγω της διαρροής που υπάρχει λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.
Η τροχαία έχει προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δυο ρεύματα και συνεχίζεται η επιχείρησή της για την απομάκρυνση των οχημάτων που βρίσκονται ανάμεσα στα δυο σημεία εκτροπής της κυκλοφορίας (από Θερμοπύλες μέχρι Αρκίτσα). Υπενθυμίζεται ότι όσοι κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Λαμία, υποχρεώνονται, από το ύψος του Κάστρου στο 110-ο χλμ. να κινηθούν μέσω του Ορχομενού και του Μπράλου στην παλιά εθνική οδό.

Αντίθετα, όσοι κατευθύνονται από τη Λαμία προς την Αθήνα, υποχρεώνονται στο 202-ο χλμ, στη διασταύρωση του Μπράλου, στις Θερμοπύλες, να κινηθούν στην παλιά εθνική οδό και μέσω Μπράλου και Λιβαδιάς να φθάσουν στην εθνική οδό, στο 90-ο χλμ, στη διασταύρωση της Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .