Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ομαδικό όργιο με φοιτήτρια για 100 ευρώΝέο ροζ σκάνδαλο αναστατώνει την Πάτρα, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές μια φοιτήτρια και τρεις συμφοιτητές της. Σύμφωνα...

με το dete.gr μια νεαρή φοιτήτρια παρέδωσε το κορμί της σε τρεις άνδρες για μια ολόκληρη νύχτα, μόνο και μόνο για... ένα στοίχημα των 100 ευρώ!
Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό κατά το οποίο η «πρωταγωνίστρια» είναι μόλις 20 ετών και σπουδάζει στην Πάτρα.

Διασκέδαζε με δύο φίλες της και άλλους συμφοιτητές τους σε μπαράκι στο κέντρο της Πάτρας την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ και η κατανάλωση αρκετών αλκοολούχων ποτών ήταν αρκετή για να την κάνει να ξεφύγει.

Άρχισε να γίνεται προκλητική απέναντι στα αγόρια της παρέας ενώ ανταποκρινόταν σε κάθε «ροζ» υπονοούμενο. Και όταν ένας από την παρέα της είπε ότι θα έβαζε στοίχημα 100 ευρώ πως δεν θα... πήγαινε και με τους τρεις συμφοιτητές της μαζί, εκείνη όχι απλώς δέχθηκε αλλά ζήτησε να παραδώσει τα χρήματα προκαταβολικά.

Και μάλιστα, όχι απλώς πήγε μαζί τους, αλλά ζήτησε από τους νεαρούς να τραβήξουν φωτογραφίες με το δικό της κινητό τηλέφωνο, ώστε να αποδείξει στις φίλες της πως όντως ανταποκρίθηκε στο ομαδικό «πάρτι» με μοναδική «πρωταγωνίστρια» την ίδια.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ THEGREEKTRANSFERSNEWS: 
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔ.... ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ;;

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .