Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ! - VIDEO (ΜΕΡΟΣ 1)


Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και αυγά από αγανακτισμένους πολίτες της περιοχής της πλατείας Αμερικής που διαδήλωναν κατά των λαθρομεταναστών της περιοχής.

Τα γεγονότα καταγράφηκαν από την κάμερα της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΕΧΤRA 3, και αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των καλεσμένων της, στη πρεμιέρα της Πέμπτης.


Ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, Παύλος Σαράκης, τάχθηκε με θέρμη υπέρ της συναδέλφου του Ιωάννα Κούρτοβικ.

Παρ΄όλο που οι δυο δικηγόροι ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, φαίνεται ότι τους ενώνει δυναμική συναδελφική αλληλεγγύη. Ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης (φώτο) εκθείασε την Ιωάννα Κούρτοβικ και αντιπαρατέθηκε σκληρά τόσο με την κάτοικο που ‘‘επιτέθηκε’’ σε αυτή, όσο και με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστο Παππά που επιδοκίμαζε την ενέργεια εις βάρος της.

Ο Παύλος Σαράκης αποδοκίμασε έντονα τις πρακτικές πολιτικής βίας, παρ΄όλο που αναγνώρισε το δίκιο των κατοίκων των περιοχών που έχουν υποβαθμιστεί από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Δείτε το σχετικό video με τ’ αντίστοιχα αποσπάσματα της εκπομπής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .