Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Παραδόθηκε 17χρονος για το μακελειό στο Ροτάσι

Παραδόθηκε, χθες το βράδυ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ένας από τους τρεις καταζητούμενους για το μακελειό που έγινε την Παρασκευή, με τον ένα νεκρό και τους τρεις τραυματίες, στο Ροτάσι.

Ο 17 χρόνος που παραδόθηκε, εμφανίστηκε χωρίς να δώσει κάποιο όπλο ωστόσο φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός ήταν που σκότωσε τον συνομήλικό του μαχαιρώνοντάς τον δύο φορές, τη μια πισώπλατα. Αυτή η δεύτερη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν και η θανατηφόρα

Το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε σε αγροτική περιοχή, όταν μια ομάδα από 6 άτομα, μέλη οικογενειών που έχουν μεταξύ τους κτηματικές διαφορές συνεπλάκησαν. Ο καβγάς άναψε γρήγορα και βγήκαν μαχαίρια καθώς και πιστόλια, με αποτέλεσμα το θάνατο του 17χρονου και τον τραυματισμό άλλων 3 ατόμων που μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία του Ηρακλείου, Πανεπιστημιακό και Βενιζέλειο αντίστοιχα, και νοσηλεύονται έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητεί ακόμα τον 44χρονο πατέρα του δράστη, αλλά και τον 24χρονο άνδρα της αδερφής του, ως εμπλεκόμενους στη δολοφονία.


kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .