Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Συνέδριο το Φεβρουάριο ανακοίνωσε ο Βενιζέλος


Συνέδριο το Φεβρουάριο ανακοίνωσε ο Βενιζέλος

Νέο συνέδριο εξήγγειλε του Κινήματος εξήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής και Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του Κινήματος δήλωσε ότι «το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μπορούμε να το προσδιορίσουμε τον Φεβρουάριο του 2013. Θα είναι ένα συντακτικό συνέδριο».

Στο πλαίσιο της γενικότερης απαξίωσης της πολιτικής σκηνής από τους άλλοτε ενεργούς πολίτες, ο κ. Βενιζέλος έσπευσε κατά την ομιλία του να προιεδάσει τα στελέχη του κόμματος για τους σκοπούς του συνεδρίου του Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κινήματος διευκρίνισε ότι «Το ΠΑΣΟΚ ειναι πάντα εγγυητής της σταθερότητας. Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι υπάρχει προοπτική. Δεν αντέχουμε άλλη μιζέρια.

Στόχος πρώτος είναι ο μετασχηματισμός του ΠΑΣΟΚ σε ένα σύγχρονο, θεσμικό δημοκρατικό, συλλογικό κόμμα, ανοιχτό στην κοινωνία. Δεύτερος στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ να είναι εκφραστής των πρoοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας».

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε μάλιστα και στον δήθεν αριστερό συντηρητισμό. «Ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι εκφραστής δυνάμεων οπισθοφυλακής, του δήθεν αριστερού συντηρητισμού, των αγκυλώσεων και των προνομίων. Τρίτος στόχος είναι το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που θα κινητοποιεί παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και του ελληνισμού. Για αυτό και απευθυνόμαστε σε όλη την ελληνική κοινωνία: να ξεπεράσει την αρνητική, απαισιόδοξη και απορριπτική στάση απέναντι στην πολιτική» κατέληξε.
ΠΗΓΗ:spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .