Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να εκκενωθούν ελληνικά νησιά ζήτησε η τρόικα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να εκκενωθούν ελληνικά νησιά ζήτησε η τρόικα

 Να εκκενωθούν όλα τα ελληνικά νησιά που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση. Για ποιο λόγο και με ποιο επιχείρημα; Μα γιατί βαρύνουν όπως υποστηρίζουν τον κρατικό προυπολογισμό. Άκουσον! Άκουσον!
Την αποκάλυψη - βόμβα έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον της εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, Μετά την ανακοίνωση όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είπε ο υπουργός.

Συγκεκριμένα:

«Σε συνάντηση που είχα με εκπροσώπους της τρόικας ως υπουργός, μου ζήτησαν να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό» είπε ο υπουργός: «Τους απάντησα άμεσα ότι δεν είστε καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε».

Η συζήτηση επί τους θέματος μετά την άρνηση του υπουργού δεν συνεχίστηκε από τους τροϊκανούς, όμως είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους αφού ζητούν να ερημώσουν ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και να ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες. «Πρότειναν ένα σύγχρονο ξεριζωμό. Δεν πάμε καλά» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους σε πηγαδάκι.

Άντε να δούμε τι άλλο θα μας συζήτησουν οι απίστευτοι τύποι της τρόικας.
ΠΗΓΗ:spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .