Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πανέτοιμη για τη Σλοβακία η Εθνική μας


Πανέτοιμη για τη Σλοβακία η Εθνική μας


Η ιστορία των μέχρι σήμερα αναμετρήσεων

Το πρώτο επίσημο ματς με αντίπαλο την Σλοβακία θα δώσει την Τρίτη (16/10) η Εθνική. Οι Σλοβάκοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε και από τα αποτελέσματα των τριών φιλικών που έχουν δώσει οι δύο ομάδες τα οποία είναι διαφορετικά.

Ελλάδα-Σλοβακία 0-2 (15 Νοεμβρίου 2000)

Τα πράγματα για την Εθνική δεν ήταν τόσο ρόδινα. Ο πάγκος του Βασίλη Δανιήλ «έτριζε» αφού η μία ήττα ερχόταν πίσω από την άλλη και η ομάδα έψαχνε την αγωνιστική της ταυτότητα. Σίγουρα δεν την βρήκε στο συγκεκριμένο ματς που έγινε στην Ρόδο. Οι Σλοβάκοι σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με σκόρερ τους Χίλιαρντ Νέμεθ και Πέτερ Νέμεθ δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη.

Σλοβακία-Ελλάδα 2-2 (30 Απριλίου 2003)

Η… αρμάδα του Ότο ήταν έτοιμη να σαλπάρει για το μαγικό ταξίδι του 2004. Το συγκεκριμένο φιλικό στη Ζίλινα ήταν χρονικά ενδιάμεσα από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004.Στην Ιρλανδία (0-2) και στην Ισπανία (0-1). Από το 2-2 του αγώνα με αντιπάλους τους Σλοβάκους ο Ρεχάγκελ έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Τσιάρτας και Χούτος έδωσαν το προβάδισμα στην Εθνική δύο φορές αλλά ο Νέμεθ ισοφάρισε.

Σλοβακία-Ελλάδα 0-2 (20 Αυγούστου 2008)

Τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων έγινε τέσσερα χρόνια πριν και ήταν νικηφόρα για την Εθνική. Ο Ότο Ρεχάγκελ είδε τους διεθνείς μας να έχουν καλή απόδοση και με δύο τέρματα του Φάνη Γκέκα έδωσαν τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Μάλιστα, στο ματς εκείνο, ο Σαλπιγγίδης είχε την ευκαιρία να μετατρέψει σε θρίαμβο την αναμέτρηση αλλά το δοκάρι σταμάτησε τα σχέδια του.
ΠΗΓΗ:newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .