Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μαιευτήριο της Αθήνας έκανε κατάσχεση… μωρό!



Μέχρι σήμερα, ξέραμε ότι αν κάποιος δεν πλήρωνε τις δόσεις του αυτοκινήτου του, ή του σπιτιού, η τράπεζα θα του έκανε κατάσχεση. Από ένα ρεπορτάζ του BBC, μάθαμε ότι στην Ελλάδα της απόλυτης παρακμής και της μιζέριας, όταν μια μητέρα δεν έχει να πληρώσει τα έξοδα του μαιευτηρίου, τότε αυτό κάνει κατάσχεση το… μωρό!


Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η εικονιζόμενη κυρία, με το όνομα “Άννα”, γέννησε με καισαρική σε μαιευτική κλινική της Αθήνας. Το κόστος, ήταν 1200 ευρώ. Όταν αυτή είπε ότι αδυνατεί να πληρώσει το ποσό, τότε η διοίκηση του μαιευτηρίου της είπε ότι δεν θα πάρει το παιδί, μέχρι να πληρώσει τα λεφτά! Έκανε δηλαδή το μωρό κατάσχεση! Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του BBC, η κοπέλα γέννησε εκεί το δεύτερο παιδί της.
“Δεν είναι λάθος τους νοσοκομείου, αλλά είναι η πολιτική της κυβέρνησης και η περικοπή των εξόδων που οπλίζει το χέρι τους”, λέει η ιατρός του νοσοκομείου, Κατερίνα Στυψανέλλη, η οποία παρενέβη για να πάρει το μωρό της η κοπέλα, η οποία είναι καθαρίστρια και ζει σε ένα χαμόσπιτο με τους γονείς της, το σύζυγο και τον αδελφό της.
πηγη: http://epirus-tv-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_6928.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .