Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ...ΑΠΟ ΚΑΘΕΔΡΑΣ!


Γράφει η ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΤΟ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Βαρεθήκαμε από χθες να ακούμε συζητήσεις επί συζητήσεων για την επίθεση του Υπ.Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, στη Λιάνα Κανέλλη. Εκφράσεις όπως "Φασισταριά" και "Παλιοκομμούνια" έδωσαν και πήραν στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντέννα. Και η δήμοσια "ξεφτίλα" μας καλά κρατεί και σήμερα!
Τα Μ.Μ.Ε ασχολούνται αποκλειστικά με το κατακριτέο αν μη τι άλλο χθεσινό γεγονός, αλλά νισάφι πια... Την ώρα που οι καρκινοπαθείς στερούνται φαρμάκων και το Υπουργείο Οικονομικών έστειλε μια εγκύκλιο που πέρασε στα "ψιλά"...ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ!

Ο κόσμος πλέον ξύπνησε! Το λέμε και θα το ξαναλέμε! Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να καλύψουν εντέχνως τα δρώμενα μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης εν όψει εκλογών, ΔΕΝ θα τα καταφέρουν! Και αυτό γιατί οι κατασχέσεις καταθέσεων μέχρι και συντάξεων μας χτυπάνε την πόρτα...

Οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" δεν θα σταματήσουμε να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ και να λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ όπως αυτή είναι. Ο λαός πρέπει να νικήσει επιτέλους τους φόβους του και να μην τρομοκρατείται από ψεύτικα διλήμματα. Η ελληνική κοινωνία πρέπει επιτέλους να αντιδράσει.

Η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο και επονείδιστο χρέος, είναι ο ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΟΖ! Το έχουμε πει χιλιάδες φορές και θα το ξαναπούμε άλλες τόσες! Και αυτό, γιατί πρέπει να διασφαλίσουμε την ταυτόχρονη εξόρυξη πετρελαίου από τις περιοχές όπου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!! Είναι ευθύνη όλων μας!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

28 σχόλια:

  1. Συμφωνω αλλα για το περιστατικο ευθυνονται οι "λαικες" τσιριδες της αριστερας και οι βρισιες της κανελλη. ε ας το βουλωσει πια. καιρος της ητανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας έχω βαρεθεί τους ανεξάρτητους . . ήμαρτον η σημαία και ο πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κανενός.
    γι αυτο και στις επόμενες εκλογές θα πατώσετε. . το κόμμα της πλάκας τελείωσε . .άντε γεια. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ανεξαρτητοι θα πιασουν πανω απο 7%....μαλλον είσαι οπαδός του Αντωνάλη Κομανέτση του πετεινού γυαλαμπουκα αρσενικής παπαρήγα Αντωνάκη Κομανέτση! Περαστικά φίλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περαστικα και απο μενα φίλε.. ο καμμενος δεν ειναι κωλοτουμπας σαν τον γυαλαμπουκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ . .
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕ Η ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ. .
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. . .
    ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ . . . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΜΩΛΩΠΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.....ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ....!!!! Η Κ.ΚΑΝΕΛΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΩΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ" ΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ....!!!! ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ: ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ....ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....Ο Κ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ.....ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ KICK-BOX!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.....ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το πρόβλημα είναι ότι η βία φέρνει βία. .
    όταν ο συριζα έκαψε ζωντανούς 4 ανθρώπους στη Μαρφίν . κανείς δε μίλησε. .
    τώρα όλοι στην κασιδιάρη κόντρα. .
    Χρυσή Αυγή ρε μουνιά και να πάτε να γαμηθείτε όλοι. .

    Υ.Γ. ωραίο μουνι αυτό. . που τις βρίσκει ο καμμένος και τις βάζει τις περναει απο οντισιον;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσάς τους Χρυσαυγήτες...που σας βρίσκει;;Έρχεται κάθε κυριακή στα επισκεπτήρια των Φυλακών;Για να σοβαρευτούμε λίγο.

      Διαγραφή
  8. ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. .
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxxa!oraios eisai file! tha se piraxe to tsipouraki!!!afou se xalaei! den to xeis....ti to pineis to rimadi!!!!!

      Διαγραφή
    2. Γεια σου κυρία βουλευτίνα.. το βιογραφικό σου δε βλέπω πουθενά.. αλήθεια απόφοιτος λυκείου είσαι? Τα ΑΕΙ-ΤΕΙ από έξω μάλλον τα έχεις δει... α ναι ξέρω έχεις καριέρα και στα μπαρ... υποψήφια βουλευτίνα... ε ρε τι θέλει να μας κυβερνήσει...

      Διαγραφή
    3. http://mygreekjournal.wordpress.com/2012/04/26/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7/ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΕ!

      Διαγραφή
    4. ΣΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

      H Μπέττυ Γιάννα γεννήθηκε στον Αλμυρό-Μαγνησίας, από γονείς βιοπαλαιστές. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αλμυρού και ξεκίνησε τις σπουδές της στην Αθήνα ως Σύμβουλος Αγωγής Υγείας Προληπτικής Ιατρικής. Την κέρδισε όμως, η αγάπη της για τη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ.
      Ασκεί μαχόμενη δημοσιογραφία τα τελευταία 10 χρόνια και δραστηριοποιείται κυρίως στο ερευνητικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των ΜΜΕ από το αθλητικό ρεπορτάζ για να καταλήξει στις «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» του Νίκου Ευαγγελάτου όπου και έμεινε δίπλα του για 5 ολόκληρα χρόνια. «Όργωσε» κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα από το Διδυμότειχο μέχρι και τη Κρήτη, προκειμένου να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και να ενημερώσει τον πολίτη.
      Στην επαγγελματική της πορεία, τόλμησε να συγκρουστεί «μετωπικά» με τα κυκλώματα διαφθοράς καθώς διακρίνεται για τη μαχητικότητά της.

      Έχει περάσει σχεδόν απ όλα τα ρεπορτάζ καθώς έχει εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ όπως η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» , το περιοδικό «Ciao», την εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» με την Τατιάνα Στεφανίδου, για να περάσει ενεργά και μαχόμενα στο χώρο του διαδικτύου, όπου δραστηριοποιείται ακόμη και σήμερα.

      Διαγραφή
    5. ΡΕ ΠΑΛΙΟΧΡΕΠΙ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ;ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ!ΣΕ ΕΚΑΨΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;ΜΠΕΤΤΥ ΓΕΡΑ! ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ!ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ! ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!

      Διαγραφή
    6. ΡΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ??? ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ;; Ε! ΜΑΛΛΟΝ! ΑΙΝΤΕ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ

      Διαγραφή
  9. ξερει τι κανει ο πανος. θελει να τις δοκιμαζει αυτος πρωτα τις υποψηφιες και μετα τις βαζει. μαλακας ειναι? βλεπε και κουντουρα... ετσι θα ειναι και αυτη. τι νομιζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμάς που μας πηδάνε τόσα χρόνια όλα αυτά τα λομόγια ...δεν σε πειράζει; Αν ήταν μπάζο ...θα έλεγες ..."τι χάλι είναι αυτό"!Όσα δε φτάνει η αλεπού...!!!!Ξύπνα επιτέλους ΦΑΛΟΚΡΑΤΗ!

      Διαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΦΡΙΣΑΜΕ ΛΙΓΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ? ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; Ε! ΟΧΙ! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΖΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ; ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεφύγατε λίγο από το θέμα της ΑΟΖ...
    Αυτό που μας νοιάζει κύριοι και κυρίες (ωραία μουνιά και μή), είναι να διασφαλίσουμε την Εθνική μας κυριαρχία..
    ..και μην ξεχνάτε, οι ελληνίδες είναι οι ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο!!!!!
    Και δη οι μελαχρινές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝ ΜΠΕΤΤΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΒΟΛΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΟΗΤΕ!!!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΖΥΓΙΖΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αγαμιες εχει ο κοσμος μεσημεριατικα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ" ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΤΟ 1992 ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ!!!! ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ!!!!! Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άσε μας κυρά μου.. καλά τους έκανε ο Κασιδιάρης... τώρα που θα πατώσετε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να δω τι θα γράφεις.. θα πέσετε κάτω από τη Χρυσή Αυγή. Στις προηγούμενες σας ψήφισα.. αλλά τώρα που κατάλαβα τι λαμόγια είστε και εσείς θα ψηφίσω δαγκωτό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!! ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΜΙΑ(ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ)ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ! ΖΩΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ...ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ! ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ;ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΨΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

      Διαγραφή
  16. και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στην δημοσκόπηση του site στην πάνω δεξιά sidebar . . :) :) ευχαριστούμε. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .