Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ:"ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ;;;"


Γράφει η Μπέττυ Γιάννα 
Δημοσιογράφος 

Το ποδόσφαιρο έχει επικρατήσει να είναι ανδρικό θέαμα. Ποιος το είπε αυτό; Εγώ λέω ότι δεν είναι .Όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται πλέον με τη στρογγυλή θεά, αφού η μπάλα αν μη τι άλλο είναι γένος θηλυκού.ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Του λόγου το αληθές είχαν περίτρανα αποδείξει οι δυο εκπρόσωποι της Εισαγγελίας που δεν δίστασαν τότε να μπουν στα βαθιά της σαθρής ελληνικής ποδοσφαιρικής «επιχείρησης» και είδαν τα ονόματά τους να γίνονται πρωτοσέλιδο τις τελευταίες εβδομάδες. Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιες αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν και αρκέστηκαν απλώς στην συνέχιση του έργου τους.

Η ροπή τους στα «βαθιά»αποδείχθηκε  και από τις προηγούμενες υποθέσεις που ανέλαβαν: Οι μίζες για τα υποβρύχια, η υπόθεση Ζαχόπουλου, η υπόθεση Μαρκογιαννάκη, ο χειρισμός του ζητήματος της Κωνσταντίνας Κούνεβα και η προκαταρκτική εξέταση των δικογραφιών της Siemens.

Οι άντρες πια δεν μπορούνε να μιλάνε για ανδροκρατούμενο άθλημα, αφού η διείσδυση των γυναικών σε αυτό είναι πλέον καταλυτική
. Όλο και περισσότερες αιθέριες υπάρξεις κοσμούν τις κερκίδες των γηπέδων, όλο και περισσότερες γυναίκες γίνονται μέλη σε fan club ομάδων με τα εισιτήρια διαρκείας να δίνουν και να παίρνουν.

Άλλωστε είπαμε η μπάλα είναι γένος θηλυκού, γι αυτό και είναι απρόβλεπτη τις περισσότερες φορές. Όταν δεν μας κάνει τα χατίρια την αποκαλούμαι πόρνη και όταν μας φτάνει την αδρεναλίνη στα κόκκινα…είναι απλά ΘΕΑ!!! Έτσι δεν γίνεται και με τις γυναίκες; Οι καλύτεροι μπαλαδόροι του κόσμου έχουν δίπλα τους τις πιο ωραίες γυναίκες και οι πιο γοητευτικές γυναίκες έχουν διαλέξει τους καλύτερους μπαλαδόρους.

Γι αυτό προσέξτε να μην σας βγάλει καμιά φορά η κοπέλα σας οφσάιντ γιατί θα έχει πιάσει 4 στα 4 στο στοίχημα ενώ εσείς θα έχετε πιάσει πάτο και θα σας έχουν ρίξει ακόμη μια φορά τα προγνωστικά στο καναβάτσο.

Μπορεί λοιπόν να αντιλαμβανόμαστε καμιά φορά το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι η Λίβερπουλ που έχει πάρει 5 Champions League… «Will never walk alone»!!!

(Πρώτη δημοσίευση: streetpress)

6 σχόλια:

  1. απο μπαλα ξερετε απο αλλα δεν ξερετε... βαλτε και καμια κατσαρολα αντε γιατι εχετε σηκωσει μπαιρακι ολες τελευταια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia na gemisei i katsarola prepei na ferete lefta gelie kai oxi na stroggilokatheste sta kafeneia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μπεττυ ειναι στη φωτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalo to podosfairo alla einai adriko sport . oi gynaikes pio triferes kai pio eyesthites as asxolithoun me alles mpales opws einai to tennis to ping pong i to volley ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .