Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Το πακέτο-βόμβα στη Βουλιαγμένη είχε υπογραφή επαγγελματία δολοφόνου

Επαγγελματίας δολοφόνος και εξπέρ πυροτεχνουργός ήταν ο άνθρωπος που έφτιαξε και έστειλε τη γλάστρα βόμβα στον Αθηναγόρα Ανδριαδάκη στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη μόλις ο επιχειρηματίες έπιασε στα χέρια του τη γλάστρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία...
για τον τρόπο με τον οποίο ο δράστης τοποθέτησε τη χειροβομβίδα στη γλάστρα φαίνεται πως πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος είναι επαγγελματίας και έχει άριστες γνώσεις πυροτεχνουργού. Η χειροβομβίδα είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα κουτί ζαχαροπλαστείου και είχε τυλιχθεί με χαρτί. Μάλιστα για να μπορέσει να απασφαλιστεί η περόνη ένα κομμάτι του χαρτιού είχε περαστεί στο εξάρτημα της χειροβομβίδας, ώστε μόλις το θύμα ξετυλίξει το πακέτο να απασφαλίσει τη χειροβομβίδα.

Ηδη η αστυνομία έχει εντοπίσει τον υπάλληλο του ανθοπωλείου, πρόκειται για έναν 50χρονο, ο οποίος έχει δώσει κατάθεση και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η παραγγελία της γλάστρας έγινε τηλεφωνικά από έναν άντρα ο οποίος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο και την ώρα αποστολής.

Σύμφωνα με την Εσπρεσσο η αστυνομία έχει στα χέρια της ακόμα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο δεν αφήνει να διαρρερεύσει καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν πως η σωστή αξιοποίηση του θα τους οδηγήσει στα ίχνη του δράστη.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .