Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Σε Κινέζο φοιτητή ανήκαν τα μέλη που ταχυδρόμησε ο Λούκα Ρόκο Μανιότα

Τεστ DNA επιβεβαιώνουν ότι τα μέλη που ταχυδρομήθηκαν σε σχολείο ανήκουν στον κινέζο φοιτητή.

Τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν πως το άνω και το κάτω άκρο που στάλθηκαν μέσω ταχυδρομείου σε σχολεία της περιοχής του Βανκούβερ ανήκουν στον Κινέζο φοιτητή Τζουν Λιν, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Καναδό Λούκα Ρόκο Μανιότα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τα μακάβρια δέματα στάλθηκαν σε δύο δημοτικά σχολεία της πόλης Πασίφικ στις 5 Ιουνίου, λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό του κορμού του άτυχου άντρα στα περίχωρα του Μόντρεαλ. Το άλλο χέρι και το πόδι είχαν σταλεί επίσης ταχυδρομικώς στις έδρες πολιτικών κομμάτων στην Οτάβα.

«Επιβεβαιώθηκε μετά τα τεστ DNA πως τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν στο Βανκούβερ ανήκουν τον 32χρονο Κινέζο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μόντρεαλ.

Το κεφάλι δεν έχει ακόμα βρεθεί. Ο Τζουν Λιν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο Κονκόρντια του Μόντρεαλ και είχε ερωτικό δεσμό με τον δράστη.

Ο Μανιότα αντιμετωπίζει την κατηγορία φόνου πρώτου βαθμού και κρατείται στο Βερολίνο, όπου συνελήφθη πριν από περίπου δέκα ημέρες. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θα προσφύγει κατά της έκδοσης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .