Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Αστείο» το δημοσίευμα για το κόστος του μαιευτηρίου .....Όμως η σύντροφος του Τσίπρα δεν καταδεχτηκε να γεννήσει μαζί με τις λαθρομετανάστριες σε δημόσιο νοσοκομείο

Απέρριψε ως ασόβαρη την φημολογία σχετικά με το πόσα πλήρωσε η οικογένεια Τσίπρα στο ιδιωτικό μαιευτήριο όπου γεννήθηκε το δεύτερο παιδί της, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ: «Αστείο» το δημοσίευμα για το κόστος του μαιευτηρίου

Μιλώντας στο RealFM το πρωί της Τετάρτης ο Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε το σχετικό δημοσίευμα «αστείο».

Η εφημερίδα σε αυτό αναφέρει ότι το ιδιωτικό μαιευτήριο, αν και η οικογένεια Τσίπρα ζήτησε να μπει σε τρίκλινο δωμάτιο, του προσέφερε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση μονόκλινο, «αναβαθμίζοντας» το δωμάτιο.


Δωράκι στον Τσίπρα από το Ιασώ
Μπορεί ως ηγέτης αριστερού κόμματος να μη δέχεται μύγα στο σπαθί του για τα σκάνδαλα ή τις υπόνοιες σκανδάλων άλλων πολιτικών, αλλά στο ...δωράκι των 4.600 ευρώ του πολυτελέστατου ιδιωτικού μαιευτηρίου όπου γεννήθηκε χθες το δεύτερο αγόρι του ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε (αν και έπρεπε!) να πει «όχι», παρότι είναι σαφέστατα νόμιμο, αλλά όχι και ηθικό!

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ως original... επαναστάτης αντικομφορμιστής, πήγε τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα να γεννήσει τον δεύτερο γιο τους σε τρίκλινο δωμάτιο του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Γι’ αυτό και θα πλήρωνε 1.073 ευρώ. Η διοίκηση της ιδιωτικής μαιευτικής κλινικής όμως, επειδή επρόκειτο για τη σύντροφο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (πλέον), έσπευσε να κάνει ένα «δώρο» στο ζευγάρι, αναβαθμίζοντας το δωμάτιο σε μονόκλινο, στον όγδοο όροφο του κτιρίου, αξίας 4.600 ευρώ (!) για τον μέσο ασφαλισμένο στον ΕΟΠΥΥ. «Δεν θα μπορούσε να μη γίνει αυτή η αλλαγή δωματίου για τη διευκόλυνση της συντρόφου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» δήλωναν λίγο αργότερα εκπρόσωποι της διοίκησης του μαιευτηρίου, επιβεβαιώνοντας την είδηση. Η κίνηση ήταν αναμενόμενη και για έναν ακόμα λόγο, καθώς η οικογένεια Τσίπρα είναι «σταθερός πελάτης» του εν λόγω μαιευτηρίου, καθώς εκεί είχε γεννηθεί προ διετίας και ο πρωτότοκός τους Παύλος. Η κυρία Μπαζιάνα, άλλωστε, πραγματοποιούσε επισκέψεις στην κλινική μέχρι και την προηγουμένη της γέννησης του γιου της, οπότε είχε υποβληθεί στον τελευταίο προγενετικό έλεγχο. Η έλευση του δεύτερου παιδιού του ζεύγους, εξάλλου, είχε «προγραμματισμένη καταληκτική ημερομηνία» την αυριανή μέρα, ωστόσο ο Τσίπρας junior τούς άλλαξε τα σχέδια, κάνοντας τον Αλέξη και την Μπέτυ να περνουν τρέχοντας χθες τα ξημερώματα την πύλη της κλινικής, οδεύοντας κατευθείαν για το χειρουργείο. Εκεί ήρθε στη ζωή, δύο ώρες αργότερα, με καισαρική τομή ένα υγιές αγοράκι βάρους 3,370 κιλών.

Πέντε μέρες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία είχε έρθει στη ζωή του ζευγαριού και ο πρώτος τους γιος, ο Παύλος, το 2010. Τότε είχε επαναληφθεί το ίδιο περίπου σκηνικό, καθώς το ζευγάρι είχε κλείσει κρεβάτι σε εξάκλινο δωμάτιο στο ίδιο μαιευτήριο, αξίας τότε 2.550 ευρώ για τις μέρες παραμονής που απαιτούνται. Τότε όμως η διοίκηση του νοσοκομείου (πιο γαλαντόμος!) είχε παραχωρήσει σουίτα στο ζευγάρι, κατεβάζοντας την τιμή κατά περίπου 10.000 (!) ευρώ και παραχωρώντας τη στον πρόεδρο του Συνασπισμού αντί περίπου 4.000 ευρώ (από 14.000 ευρώ που στοίχιζε λίγο προτού γίνει τόσο εμφανής η κρίση στη χώρα μας). Η ιδιωτική κλινική (που προφανώς δεν κάνει τέτοιες εκπτώσεις και παραχωρήσεις σε... κοινούς θνητούς όση ανάγκη κι αν έχουν) είχε αποδώσει το σχετικό σκόντο στη διαφήμιση που γινόταν στο ΙΑΣΩ από την επιλογή του όποιου «επωνύμου» το προτιμούσε, αλλά και σε λόγους ασφαλείας για την οικογένεια του προέδρου ενός κόμματος. Περιττό να σημειωθεί ότι το δώρο είχε γίνει και τότε ευχαρίστως αποδεκτό. Μόνο που τότε ο Συνασπισμός το διέψευδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .