Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησαν οι... τηλεοπτικές μεταγραφές!



Ξεκίνησε το... ματς για τις καλοκαιρινές μεταγγραφές τηλεοπτικών προσώπων...
Η πιο έντονη σεναριολογία θέλει τον Alpha να επαναφέρει την πρωινή του ζώνη. Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται σε περίπτωση υλοποίησης ενός τέτοιου σεναρίου, είναι η Κατερίνα Καραβάτου και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Φερεντίνος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα ήθελε να επαναλάβει το ίδιο εγχείρημα, ενώ η τηλεοπτική του παρτενέρ έχει συμβόλαιο για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, που φτάνει στο τέλος της.

Σε θετικό κλίμα συζητεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Mega για ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο και από ό,τι φαίνεται η συμφωνία δεν είναι μακριά.

Στον Alpha, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη έχουν ήδη υπογράψει για την επόμενη σεζόν. Το ίδιο έκανε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου που δέχτηκε «κούρεμα» στην αμοιβή της, που όπως λέγεται έφτασε το 50%.

Μείωση δέχτηκε και η Ναταλία Γερμανού η οποία θα συνεχίσει να είναι «Μες στην καλή χαρά». Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, αν και το συμβόλαιό της λήγει σε ένα χρόνο, το κανάλι της Κάντζας την καλεί σε επαναδιαπραγμάτευση, με πρόταση για «κόψιμο» του μπάτζετ της εκπομπής κατά 40%.

Στο Star δεν υπάρχουν εκκρεμότητες καθώς η πλειοψηφία των παρουσιαστών- Μελέτη, Στεφανίδου, Μπακοδήμου, Σεργουλόπουλος- έχουν ήδη υπογράψει.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .