Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οι F. Times δημοσιεύουν άρθρο "Αντισταθείτε στον δημαγωγό (Τσίπρα)" στα Ελληνικά και στα Γερμανικά!


Σοβαρές αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει το δημοσίευμα των Financial Times, όπου απευθύνουν πρωτοφανή "σύσταση στους ψηφοφόρους" εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Το άρθρο που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα έχει τίτλο "Αντισταθείτε στον δημαγωγό" και καλεί τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ΝΔ...


Η εφημερίδα απευθύνεται στους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο (Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες) και τους καλεί να φροντίσουν "για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις και να ψηφίσουν θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης".

Σημειώνει ότι "μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ" και καλεί τους Έλληνες "να αντισταθούν στην δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ".
"Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά" αναφέρει το άρθρο, λέγοντας ότι "η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .