Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Oι Ελληνίδες σταρ που τόλμησαν να φωτογραφηθούν γυμνές (ΦΩΤΟ)Πολλά χρόνια πριν οι μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ άρχισαν να απελευθερώνονται και να πετάνε από πάνω τους κάθε ταμπού...

Πάμε να γνωρίσουμε τις κυρίες εκείνες, που τόλμησαν να βγάλουν τα ρούχα τους στο φωτογραφικό φακό και να μας μείνουν αξέχαστες.

Ρίκα Βαγιάννη-Νέα δημοσιογράφος, η Ρίκα φωτογραφίζεται σέξι για το εορταστικό τεύχος του Playboy 1986Νάντια Μουρούζη-Εντυπωσιακή –και βαθιά μελαγχολική- έναρξη των 90s, με την Νάντια να υποδύεται μεταξύ άλλων ένα άγγελο του Τσαρούχη σε μια ακόμη φωτογράφηση του Ντίνου Διαμαντόπουλου για το Playboy.Ζωή Λάσκαρη-O Ντίνος Διαμαντόπουλος, ο αρχαιολογικός χώρος της Δήλου και η ξανθιά αγαπημένη ύπαρξη ενός έθνους. Η ιδανική έναρξη για την ελληνική έκδοση του Playboy, το 1985.Μάρω Κοντού-Η ντάμα του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου, φωτογραφήθηκε για το τεύχος του Δεκεμβρίου 1988Ασπασία Τζιτζάκη-Η Ασπασία Τζιτζικάκη γιορτάζει τον Απρίλιο του 1993, τα 8 χρόνια του PlayboyΔήμητρα Γαλάνη-Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης αποφασίζει να φωτογραφηθεί κάπως «διαφορετικά» από τον Ντίνο Διαμαντόπουλο. Μάϊος 1987. Η εμφάνισή της άρεσε πολύ αλλά προκάλεσε και πολλές συζητήσεις
Μαίρη Χρονοπούλου-Φωτογραφήθηκε τον Ιούνιο του 1987, σε στούντιο στο Κουκάκι. Από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του περιοδικού.

Ισμήνη Καλέση-Τον Οκτώβριο του 1988 το περιοδικό έχει εξώφυλλο την Ισμήνη Καλέση, που φωτογραφήθηκε στο στούντιο του Τάκη Διαμαντόπουλου.

Βάνα Μπάρμπα-Δεκέμβριος 1989. Το sex symbol της εποχής φωτογραφίζεται στα νησιά Μαδέϊρα της Πορτογαλίας. Ξεσήκωσε το ντόπιο πληθυσμό και τους Έλληνες αναγνώστες.

Ελένη Ερήμου-Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια πόζαρε σε έρημα τοπία της νότιας Πορτογαλίας, το Μάρτιο του 1992


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .