Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο «Κασιδιάρης» παγκόσμιο trend στο Twitter - Δείτε τα καλύτερα σχόλια

Ένας ορυμαγδός από χιλιάδες σχόλια, χιουμοριστικά, επιθετικά, υβριστικά ακόμα και υπερασπιστικά έχει κατακλύσει το Twitter από την ώρα που έγινε ευρύτερα γνωστό το πρωτοφανές επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη να επιτίθεται στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου σήμερα «στον αέρα» στον ANT1, και μετά να δραπετεύει.

H εικόνα του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη να επιτίθεται με σφοδρότητα, να χαστουκίζει και να γρονθοκοπεί τη Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια του ΚΚΕ, αλλά και το ποτήρι του νερού που εκτόξευσε στη Ρένα Δούρου, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι ύβρεις (παλιοκουμούνι, κλπ) που ακούστηκαν αποτέλεσαν σημείο έμπνευσης για τους «θαμώνες» του Twitter που σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο, άλλοι αποδοκιμάζοντας και άλλοι... επιδοκιμάζοντας την άνανδρη πράξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Δείτε τα πιο χαρακτηστικά σχόλια για τον Ηλία Κασιδιάρη:
Συνέχισε Κασιδιάρη να ρίχνεις μπουνιές, είμαστε μαζί σου, τώρα με τα νέα μπουκέτα ομιλίας μπορείς να βάρας όση ώρα θες προς όλα τα κόμματα
Πάντως είναι μαλακία να κατηγορούμε τον Κασιδιάρη ενώ βαθιά ξέρουμε ότι #ftaiei_o_syriza.
Αν ο σκηνοθέτης τ Πρωινό ANT1 είχε χιούμορ μετά τν επίθεση Κασιδιάρη θ'ακουγόταν στ πλατό το "FINISH HIM" απ'το Mortal Kombat
Ο #Pakis έτρεψε τον Κασιδιάρη σε φυγή με τη δύναμη της σκέψης..
Όλη η αστυνομία ψάχνει τον Κασιδιάρη. Άδειασαν τα Everest. Αν συνεχιστεί για μέρες τα βλέπω στο άρθρο 99.
'νταξει ρε παιδιά...αγάπησα κι εγώ έναν Κασιδιάρη και μου ρίξατε 13 unfollow?? τι να κάνω κι εγώ που ερωτεύτηκα....!
Oι μπάτσοι δεν ψάχνουν τον Κασιδιάρη... Τον ψηφίζουν.
οι άντρες θα βρουν το κουμπί τους , εάν δεν κάτσεις να σε γ*****σω θα φέρω τον Κασιδιάρη , να σου δώσει ένα μάθημα...
Η Χρυσή Αυγή καταδίκασε την επίθεση της Κανέλλη στον Κασιδιάρη. Έχουν δίκιο, μαύρα τα'κανε τα χέρια του παλικαριού με το πρόσωπο της.
Ξαφνικά γέμισε η Ελλάδα 440.000 νεοναζί. Αγανακτισμένοι του Συντάγματος που μουτζώνανε βγάλανε τον Κασιδιάρη, μην κάνετε πως δεν ξέρετε.
Το hash tag για τον Κασιδιάρη είναι... #ase_mas_kouklitsa_mou γιατί είναι τόσο γυναίκα που κρύφτηκε! Τώρα να σας δώ χρυσαυγίτες!
Με την ανεργία στο 21,9% θα δεις πολύ Κασιδιάρη ακόμα καναπεδάτε Έλληνα που κλαις για το χαράτσι στο ακίνητο.
Νηπιαγωγείο το στυλ του Κασιδιάρη πάντως. Αν είχε πλαστελίνη δε θα πετούσε το νερό.
Η κίνηση του Κασιδιάρη ήταν κόπια από το Tekken 3: μπρος, κάτω, κύκλος, κύκλος, x.
είδα τον Κασιδιάρη σου και κάνω ρέηζ μία Κανέλλη!
Τώρα όλοι θα φωνάζουν στο πάνελ Κασιδιάρη,με τη προσδοκία να ρίξει καμια σφαλιάρα για να χτυπήσει κόκκινο η AGB ..#athanati_tv
Η επίθεση στον Τέλλογλου που ζητούσε αναστολή του Συντάγματος εξισώνεται με τον Κασιδιάρη.Η αβάσταχτη ελαφρότητα του "φιλελευθερου" τουιτερ.
@hellenicpolice Γεια σας και συγνώμη για την ενόχληση... Τον Κασιδιάρη τελικά δεν θα τον πιάσετε; Γιατί έχουν περάσει 5 ώρες.(και 7 λεπτά)
Ρε ο σκύλος @tempeloskylos μόλις με ενημέρωσε ότι μου κλέψανε το tweet. Θα έπαιρνα τον εισαγγελέα αλλά ψάχνει τον Κασιδιάρη.
Ο μόνος που μπορει να δείρει τον Κασιδιάρη και τον Chuck Norris μαζί είναι ο Αποστολος Γκλέτσος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .