Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΦΩΤΟ: Που έκρυψε Αλβανός έμπορος ναρκωτικών 60 κιλά χασίς - Πιάστηκε στη Σίνδο


Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας Αλβανός, που μετέφερε 60 κιλά χασίς…
Ο 41χρονος Αλβανός δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σε χώρο στάθμευσης στο 12ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Εδέσσης και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου που αφορά τα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό που του ανήκει και οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην καμπίνα του οδηγού, 12 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 12 κιλών και 333 γραμ. και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απόκρυψης, μία κρύπτη δηλαδή που δημιούργησε στην καρότσα του φορτηγού, 39 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 41 κιλών και 361 γραμ.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 7 κιλών και 192 γραμ., τα οποία είχε αποκρύψει ο 41χρονος λίγη ώρα πριν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Επίσης στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.750 ευρώ, που προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .