Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ν. Νικολόπουλος: «Θα έπρεπε να έχω δικαίωμα στην πληροφόρηση της τακτικής μας»


«Έρχομαι αντιμέτωπος με προδιαγεγραμμένες πορείες, όντας σε πλήρη άγνοια», δηλώνει -μεταξύ άλλων- στη επιστολή του ο κ. Νικολόπουλος.
«Είμαι στη διάθεσή σου να συζητήσουμε» αναφέρει στο τέλος της απόρρητης επιστολής του προς τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος με την οποία υπέβαλε την παραίτηση του από το αξίωμα του υφυπουργού Εργασίας. Όπως αποκάλυψε τηλεοπτικός σταθμός, ο κ. Νικολόπουλος δείχνει με την επιστολή παραίτησης –μεταξύ άλλων- να ζητά εμμέσως περισσότερες αρμοδιότητες αναφέροντας: «Επειδή ως υφυπουργός του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας θα έπρεπε να έχω δικαίωμα, έστω στην πληροφόρηση της ακολουθούμενης τακτικής μας, καθώς έχω την αρμοδιότητα του εργασιακού και του προνοιακού (επιδόματα προνοιακά, πολυτεκνικά κτλ), αλλά αντιθέτως έρχομαι αντιμέτωπος με προδιαγεγραμμένες πορείες, όντας σε πλήρη άγνοια, πράγμα τουλάχιστον επικίνδυνο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παραμείνω εκκωφαντικά σιωπηλός σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας με την τρόικα. Ο λόγος δε, που επέλεξα αυτή την τακτική ήταν αποκλειστικά ο σεβασμός που τρέφω σε σένα και στην φιλότιμη προσπάθεια σου».

Δηλώνει ακόμη ότι, διαφωνεί με τη στρατηγική και πως υπάρχει αναντιστοιχία λόγων και έργων και πως υπάρχει κίνδυνος αποχώρησης βουλευτών ή και εταίρου από την κυβέρνηση λόγω των δεσμεύσεων με την τρόικα στα εργασιακά και τον κατώτατο μισθό.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την επιστολή (αρχείο pdf).

καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .