Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο Λιμάνι της Μυτιλήνης

Πρωινές ώρες στις 29/7/12, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης, εντοπίστηκε, κατόπιν ενδείξεως αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, δέμα, το οποίο τέθηκε… σε διακριτική παρακολούθηση από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Λίγο αργότερα, προσήλθαν ένας 20χρονος και μία 23χρονη και παρέλαβαν το ανωτέρω δέμα, στο οποίο βρέθηκε μια πλαστική συσκευασία που περιείχε 1 κιλό φυτικά αποσπάσματα κάνναβης και μέσα σε αυτή, υπήρχε επιμελώς κρυμμένη μία πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε 50,00 γραμμάρια ηρωίνη.

Ο 20χρονος και η 23χρονη συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα με την οποία θα μεταφέρονταν οι ναρκωτικές ουσίες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, συνελήφθη στην περιοχή «ΠΑΠΑΔΟ ΓΕΡΑΣ», ένας 37χρονος, ο οποίος φέρεται ως ο τελικός παραλήπτης των ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης μήκους 55εκ, 60,00 γραμμάρια υποκίτρινης σκόνης άγνωστης σύνθεσης, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων και τρία κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Πηγή: aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .