Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

«Η συμμετοχή στην "Παναθηναϊκή συμμαχία" θυμίζει ποσοστά Λεβέντη»Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στον Βλάση Τσάκα με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον εκπρόσωπο του Πρίγκιπα Φαϊζάλ να επιτίθεται σήμερα, μέσω ανακοίνωσής του, στον επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Πιο συγκεκριμένα ο Τσάκας, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του διοικητικού ηγέτη των «πράσινων» ότι θα του κάνει αγωγή, τόνισε ότι είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει ακόμη και στις δικαστικές αίθουσες.

Παράλληλα ο ατζέντης από την Καβάλα σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τη συμμετοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού στο εγχείρημα του Αλαφούζου, τονίζοντας ότι η συμμετοχή στην Παναθηναϊκή συμμαχία «θυμίζει ποσοστά Λεβέντη».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Τσάκα:
«Καλωσορίζουμε την αντίδραση του ανθρώπου που ηγείται της Παναθηναϊκής συμμαχίας, προς το πρόσωπό μου και τον προκαλούμε να προχωρήσει άμεσα σε αυτό που δημόσια προανήγγειλε: την αγωγή εναντίον μου!!

Αφού θελήσατε να αγριέψετε το παιχνίδι και να το στείλετε στις δικαστικές αρένες, να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εκεί θα ειπωθούν τα πάντα και η κάθε πλευρά θα ανοίξει τα χαρτιά της για να μπορέσουν να καταλογισθούν οι ευθύνες για το κατάντημα του Παναθηναϊκού μας.

Όταν το 1,7 εκατομμύρια φιλάθλων μας (σύμφωνα με τις δικές σας έρευνες) σας γυρνά την πλάτη και διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όλα τα φούμαρα που πουλούσατε τόσο καιρό, εσείς μάλλον νομίζετε ότι... κάνουν πλάκα. Το ποσοστό που ακολούθησε μέχρι στιγμής το εγχείρημα σας, αγγίζει το 0.2598%: ειλικρινά θυμίζει ποσοστά, του κατά τα άλλα συμπαθούς, Βασίλη Λεβέντη.

Αν είχατε ευθιξία και κάνατε replay τις δηλώσεις σας, ήδη θα είχατε μαζέψει τα μπογαλάκια σας. Εσείς όμως συνεχίζετε το παιχνίδι για την πλήρη απαξίωση της ομάδας. Χωρίς κανένα πλάνο δίχως τον παραμικρό σχεδιασμό η ομάδα μας πηγαίνει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν (κρισιμότατο για εσάς για οικονομικούς λόγους) χωρίς επίσημο φιλικό προετοιμασίας εδώ και 15 ημέρες.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας ομάδα να ντυθεί ευρωπαϊκά σήμερα και παρόλο που οι προσδοκίες μας, με το σχεδιασμό που έχει γίνει, δεν είναι μεγάλες, η καψούρα για την ομάδα μας αφήνει να πιστεύουμε για κάτι καλό.

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, επειδή κάποιοι επέλεξαν να μην ανοίξουν την Α.Μ.Κ, να εμποδίσουν την είσοδο του HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud στην ΠΑΕ και να συνεχίσουν να κάνουν δώρα στους απέναντι για άλλη μια χρονιά.

Βλάσης Τσάκας

Εκπρόσωπος- συνεργάτης

H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .