Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Έτοιμος να εγκαταλείψει τη χώρα ήταν «ο δράκος της Πάρου»

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικού επαναπατρισμού. Απολογείται την Τρίτη.


Ο 21χρονος Πακιστανός ομολόγησε με ωμότητα τη βίαιη επίθεση κατά της 15χρονης στις 22 Ιουλίου, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Μετά την αποτρόπαια πράξη του, «ο δράκος της Πάρου» σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη χώρα «δημοσία δαπάνη» στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικού επαναπατρισμού, ενώ η πτήση του ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Είχε απευθυνθεί στην πρεσβεία της χώρας του προκειμένου να ετοιμαστούν τα χαρτιά του και να επιστρέψει εθελοντικά στο Καράτσι.

Τα σχέδιά του, όμως, άλλαξαν, όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία. Την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Σύρου, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, για βιασμό, και ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου.

Η άτυχη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Δ. Κουσιουρής, ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες «από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με τις πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για την διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .