Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Προβλήματα στη λειτουργία των ΚΕΠΜε μικροπροβλήματα θα λειτουργήσουν την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο (10 και 11 Αυγούστου) τα ΚΕΠ, λόγω των εργασιών που θα πραγματοποιήσει η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. για τη μετεγκατάσταση των υπολογιστικών δομών που υποστηρίζουν τη λειτουργία του συστήματος «ΕΡΜΗΣ-ΚΕΠ» στο νέο σύγχρονο κτίριο, υψηλών προδιαγραφών και διαθεσιμότητας του Κέντρου Δεδομένων Φιλοξενίας Κεντρικών Υπολογιστικών Συστημάτων.
Όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι παραπάνω ενέργειες αποσκοπούν στην εξοικονόμηση πόρων, όπως επίσης και στη βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Σημειώνει δε ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών στα ΚΕΠ θα συνεχιστεί σε όλες τις πιστοποιημένες υπηρεσίες, πλην των λειτουργιών του ΕΡΜΗ, που αφορούν την Υποδομή Δημοσίου Κλειδιού, του Ενιαίου Κέντρου Εξυπηρέτησης για τις διαδικασίες της Οδηγίας των Υπηρεσιών, της υποβολής αιτήσεων μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1500 και της διάθεσης των δελτίων Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .