Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Αποτελέσματα των χθεσινών ελέγχων της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»

Αποτελέσματα χθεσινών αστυνομικών ελέγχων στο Κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς».
Ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣι ότι χθες, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της πρωτεύουσας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Διενεργήθηκαν έλεγχοι από κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας σε πενήντα έξι (56) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκαν συνολικά (31) φορολογικές παραβάσεις.
Ελέγχθηκαν δέκα (10) οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα, εκ των οποίων δεκαπέντε(15) αλλοδαπές και πέντε (5) ημεδαπές γυναίκες, καθώς και ένας (1) ημεδαπός άνδρας, που κατηγορούνται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα. Επιπλέον για τις έντεκα (11) από τις αλλοδαπές κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Προσήχθησαν πενήντα τέσσερις (54) εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις. Επιπλέον πέντε από τις εκδιδόμενες (τέσσερις ημεδαπές και μία αλλοδαπή) μετά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που συμμετείχε στους αστυνομικούς ελέγχους, βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV και κρατούνται.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί (ένας άνδρας και δύο γυναίκες) για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον προσήχθησαν (140) αλλοδαποί σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .