Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»

Έλεγχοι σε 47 καταστήματα και μηνύσεις σε εκδιδόμενες σε υπαίθριους χώρους γυναίκες, καθώς και προσαγωγές μεταναστών, περιλαμβάνονται στις χθεσινές δράσεις της αστυνομίας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, διενεργήθηκαν έλεγχοι από κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας σε 47 καταστήματα (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά και παροχής υπηρεσιών), όπου διαπιστώθηκαν συνολικά 23 φορολογικές παραβάσεις. Στο πλαίσιο των ελέγχων κατασχέθηκαν, για τη διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου, δύο ταμειακές μηχανές, ενώ συνελήφθησαν μία αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία λειτουργούσε κατάστημα χωρίς την προβλεπόμενη άδεια και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, που διέθετε προς πώληση σε κατάστημα ιδιοκτησίας του λαθραία τσιγάρα.

Επίσης, προσήχθησαν 45 εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις, ενώ δύο από τις εκδιδόμενες (μία Ελληνίδα και μία αλλοδαπή) κρατούνται, καθώς μετά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV.

Τέλος, προσήχθησαν 156 αλλοδαποί, ένας εκ των οποίων συνελήφθη για παράνομη κατοχή μαχαιριού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .