Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε ίντερνετ- καφέ στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε, χθες, πριν από τα μεσάνυχτα, σε ίντερνετ-καφέ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Δύο κουκουλοφόροι, κρατώντας μαχαίρι ο πρώτος και πιστόλι ο δεύτερος, με απειλές απέσπασαν προς στιγμήν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος και τους θαμώνες. Στην προσπάθεια διαφυγής τους, όμως, δύο υπάλληλοι της επιχείρησης, 44 και 39 ετών, επιχείρησαν, με τη συνδρομή των πελατών, να ακινητοποιήσουν τους δράστες και ακολούθησε συμπλοκή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ληστής που κρατούσε το πιστόλι πυροβόλησε τον 44χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό μηρό, ενώ προτού διαφύγει πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση πυροβόλησε κι εναντίον θαμώνα του καταστήματος, χωρίς όμως να τον πετύχει.

Την ίδια ώρα, πάντως, ακινητοποιήθηκε ο δεύτερος δράστης και αφού ειδοποιήθηκε η άμεση δράση έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 26χρονο, υπήκοο Γεωργίας, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά κι ο 39χρονος υπάλληλος του ίντερνετ- καφέ, ενώ ο 44χρονος συνάδελφός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες στη διάρκεια της συμπλοκής απώλεσαν τη «λεία» τους, η οποία και αποδόθηκε στα θύματα. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τη σύλληψη του έτερου δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .