Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

Ο άνθρωπος που βλέπετε ζει! - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟΚαι μάλιστα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ράβδος που καρφώθηκε στο κεφάλι του 24χρονου οικοδόμου αφαιρέθηκε με επιτυχία ενώ γλίτωσε για λίγα εκατοστά.
Θαύμα χαρακτηρίζουν οι γιατροί το γεγονός οτι ο 24χρονος οικοδόμος Eduardo Leite απο τη Βραζιλία ζει, παρά το οτι του καρφώθηκε μια ράβδος στο κεφάλι.
Ο νεαρός βρισκόταν σε μια σκαλωσιά στον 5ο όροφο μιας οικοδομής όταν συνέβη το ατύχημα. Γλίστρησε και έπεσε στο κενό ενώ η ράβδος διαπέρασε και το προστατευτικό κράνος που φορούσε!

"Το βλέμμα του ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα” είπε ο τραυματιοφορέας που τον παρέλαβε. “Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο είπε στους γιατρούς ότι δεν αισθάνεται τίποτα, κανένα πόνο”.
Πέντε ώρες κρατησε η εγχείρηση στο νοσοκομείο Miguel Couto και σύμφωνα με τους γιατρούς, η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά.Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος νευροχειρουργικής “για μόλις λίγα εκατοστά ο 24χρονος δεν έχασε το μάτι του και δεν παρέλυσε ολόκληρη η αριστερή πλευρά του σώματός του”. Συμπλήρωσε δε, οτι “η ράβδος εισήλθε σε μια μια περιοχή του εγκεφάλου που δεν έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία”.

Ο νεαρός αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .