Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Συνάντηση Μανιτάκη – Στυλιανίδη για την έναρξη της αξιολόγησης δομών στο υπουργείο Εσωτερικών

Με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, στο πλαίσιο των συναντήσεων με όλους τους υπουργούς, που θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα, για την αξιολόγηση των δομών και τη σύνταξη νέων οργανογραμμάτων στα υπουργεία.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να εγκατασταθούν όλες οι επιτροπές αξιολόγησης στα υπουργεία, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ΥΠΕΚΑ, ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί η αρμόδια επιτροπή στο υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση δομών θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012, δηλαδή ένα χρόνο νωρίτερα απ' ότι είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Επίσης, έγινε γνωστό, ότι η διαδικασία αξιολόγησης, που ξεκίνησε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο μηνών.
Τέλος, στη συνάντηση εκτός από τους δύο υπουργούς και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, συμμετείχαν και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Στεφάνου και του Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .