Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Δεν σταματούν οι αστυνομικές επιχειρήσειςΤα αποτελέσματα των χθεσινών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης
Δεν σταματούν οι αστυνομικοί έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας. 

Μετά την εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με την κωδική ονομασία «Ξένιος-Ζευς» που άρχισε το πρωί του Σαββάτου, οι αστυνομικοί χθες προχώρησαν και στον έλεγχο των καταστημάτων που διατηρούν αλλοδαποί.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας διενήργησαν ελέγχους σε πενήντα έξι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκαν συνολικά 31 φορολογικές παραβάσεις.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν επίσης δέκα οίκους ανοχής και συνέλαβαν συνολικά 21 άτομα, εκ των οποίων 15 αλλοδαπές και πέντε Ελληνίδες, καθώς και έναν ακόμη Έλληνα, που κατηγορούνται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα. Επιπλέον για τις έντεκα από τις αλλοδαπές κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
Προσήχθησαν 54 εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις. Επιπλέον πέντε από τις εκδιδόμενες (τέσσερις Ελληνίδες και μία αλλοδαπή) μετά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που συμμετείχε στους αστυνομικούς ελέγχους, βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV και κρατούνται.

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες (ένας άνδρας και δύο γυναίκες) για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον προσήχθησαν 140 αλλοδαποί σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .