Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Στη λίστα με τους δέκα πιο... επικίνδυνους πολιτικούς της Ευρώπης ο Αλ. Τσίπρας, σύμφωνα με το SpiegelΤη λίστα των δέκα πολιτικών που θεωρεί τους πιο επικίνδυνους στην Ευρώπη, παρουσιάζει το Spiegel, όπου συμπεριλαμβάνει και τον Αλέξη Τσίπρα...
Στους δέκα, το γερμανικό περιοδικό υπολογίζει και δύο Γερμανούς πολιτικούς που συντηρούν την εχθρική ρητορική απέναντι στην Αθήνα ζητώντας την αποπομπή της από το ευρώ. Η λίστα αφορά, όπως εξηγεί το περιοδικό, σε πολιτικούς "που προσπαθούν να αποκτήσουν πολιτικό πλεονέκτημα με φθηνό λαϊκισμό".

"Έχει χαρακτηριστεί ο πιο επικίνδυνος άνδρας της Ευρώπης, καθώς ηγείται της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα η οποία "κυνηγά" την κυβέρνηση, υπολογίζοντας πως δεν μπορεί κανείς να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ" υποστηρίζει το Spiegel.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της λίστας, το περιοδικό αναφέρει τον Μάρκους Ζέντερ -υπουργό Οικονομιών της Βαυαρίας- που είχε καλέσει σε «παραδειγματική έξωση» της Ελλάδας από το ευρώ, ώστε η Ευρωζώνη "να δείξει τα δόντια της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .