Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΦΩΝΙΑ ΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;; ΕΙΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ;;;



Τελικά πράγματι μερικά ζητήματα μοιάζουν με συνωμοσιολογία αλλά ίσως δεν είναι. Αναγνώστης μας έθεσε το ερώτημα που εδώ και πολλές μέρες μας είχε δημιουργηθεί ως μέγιστη απορία. Κατά την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα (τουλάχιστον από εμάς) γράφτηκαν πολλά.

Εμείς όμως δεν είμαστε το μεγαλύτερο αριστερό κόμμα της Ευρώπης. Είναι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό τουλάχιστον κομπάζει. Ένα ερώτημα λοιπόν στους κομπορρήμονες της Κουμουνδούρου. Δεν είδατε τίποτα αρνητικό κύριοι αριστερίζοντες στην επίσκεψη του Μπίλ; Ιμπεριαλισμό; Επεκτατισμό; Δουλοφροσύνη των πολιτικών του μνημονίου; Κολλεγιές με Εβραικά λόμπυ; Παραβίαση των παγκόσμιων συνθηκών στο Αιγαίο; Παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας; Ούτε μία ανακοίνωση. Είναι τελικά φίλος σας ο Μπίλ, κύριε Τσίπρα; Θα το θεωρούσαμε πολιτική ραστώνη(αν και κάπως δύσκολο)να παρέλειψαν οι ευρωπαικοί αριστεροί, αντιαμερικανικές αναφορές. Αλλά έχοντας στο νου μας μια αποκάλυψη πριν από λίγες εβδομάδες αρχίζουμε να στροφάρουμε ανάποδα.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» έφερε δημοσίευμα στο φως αναφέροντας πως η Γιάννα Αγγελοπούλου φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρηματοδότησης αμερικανικής εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, η οποία, κατά την εφημερίδα, είχε αναλάβει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. Για «αισχρά ψεύδη» έκαναν λόγο στο ΣΥΝ και είπαν διάφορα. Όμως όπως έγραψε η «Δημοκρατία», η κ. Αγγελοπούλου «βάφτηκε κόκκινη προκειμένου να πάρει την προσωπική της εκδίκηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα, που δεν της έδωσε τίτλους κι αξιώματα».

Το δημοσίευμα, που επικαλείται άρθρο της «Καθημερινής», ανέφερε ότι ειδική ομάδα της εταιρείας συμβούλων Teneo, πρόεδρος της οποίας αναγράφεται ο στενότερος σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον, ο 40χρονος σήμερα Ντάγκλας Μπαντ, προ των εκλογών της 17ης Ιουνίου, ήρθε στην Ελλάδα και προσέφερε τις υπηρεσίες της σε «αντισυστημικό κόμμα που θέλει να μετακινηθεί προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος αλλά να το κάνει με τρόπο για να μην τρομάξει την πελατεία του».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ντάγκλας είναι έως και σήμερα ο ιθύνων νους του οργανισμού Clinton Global Initiative, «που ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις διεθνώς και την ανάδειξη νέων, κατά τόπους φιλικών προς την υπερδύναμη ηγεσιών». Το δημοσίευμα συνδέει και την κ. Αγγελοπούλου, σημειώνοντας ότι «έφερε την εταιρεία στην Αθήνα», ενώ επικαλείται και το γεγονός ότι ο γιος της, Παναγιώτης, έχει θεαθεί να πανηγυρίζει για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μας πολυαρέσουν όλα αυτα. Μυρίζετε κύριε Τσίπρα. Κάτι από μούχλα CNN και πολυεθνικών συμφερόντων...
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .