Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Σε εμφύλιο βρίσκεται η Ελλάδα» υποστηρίζει ο Ηλ. Παναγιώταρος


«Σε εμφύλιο βρίσκεται η Ελλάδα»
 υποστηρίζει ο Ηλ. Παναγιώταρος


Ο βουλευτήςτης Χρυσής Αυγής έδωσε συνέντευξη στο BBC

Σε εμφύλιο βρίσκεται η Ελλάδα δήλωσε βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μιλώντας στο BBC. «Βρισκόμαστε σε εμφύλιο πόλεμο και όσοι δεν το βλέπουν αυτό στρουθοκαμηλίζουν», είπε σε συνέντευξή του στο βρετανικό κανάλι.


Στην παρατήρηση του βρετανού δημοσιογράφου ότι «εμφύλιος» είναι βαριά λέξη, ο ακροδεξιός βουλευτής απάντησε: «Βλέπουμε λαθρομετανάστες να διαδηλώνουν με την υποστήριξη της αριστεράς και των αναρχικών και βουλευτές να τους υπερασπίζονται στα δικαστήρια ή στα αστυνομικά τμήματα. Η σημερινή ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να πολεμήσει ένα νέο είδος εμφυλίου, αν και σε κανένα δεν αρέσει αυτό. Από τη μια πλευρά βρίσκονται οι εθνικιστές, όπως εμείς, και όσοι Ελληνες θέλουν η χώρα τους να ξαναγίνει όπως ήταν στο παρελθόν, και από την άλλη λαθρομετανάστες, αναρχικοί και όλοι όσοι καταστρέφουν την Αθήνα».


Ο Παναγιώταρος προέβλεψε ότι «η επανάσταση στην Ελλάδα θα έρθει στις επόμενες ή στις μεθεπόμενες εκλογές, όταν θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή. Σήμερα είμαστε στην τρίτη θέση και ίσως φθάσουμε στη δεύτερη. Σε ελάχιστα χρόνια, θα είμαστε πρώτο κόμμα. Εκτός αν μας κηρύξουν παράνομους».


Περιέγραψε την σημερινή κατάσταση στη χώρα ως εξής: «Οι Ελληνες δεν μπορούν να βγουν έξω από το σπίτι τους, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας και στις μεγάλες πόλεις. Εκτός από το ελληνικό κράτος που τους επιτίθεται συνεχώς με φόρους, μειώσεις μισθών, ανεργία και άλλα προβλήματα, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ασφαλείας λόγω των λαθρομεταναστών _ σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν, σπάνε, ληστεύουν, μαχαιρώνουν. Αλλά το ελληνικό κράτος δεν κάνει απολύτως τίποτε γι' αυτό. Υπάρχουν χιλιάδες περιστατικά με θύματα έλληνες».


Παρά την πίεση του βρετανού δημοσιογράφου, ο Παναγιώταρος αρνήθηκε ότι η Χρυσή Αυγή ασκεί βία εναντίον μεταναστών. «Εμείς λέμε ότι είναι παράνομοι και πρέπει να φύγουν από τη χώρα αμέσως. Εφόσον το ελληνικό κράτος δεν κάνει τίποτα, οι έλληνες πρέπει να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Δεν μιλάμε για κανονική κατάσταση. Βρισκόμαστε σε εμφύλιο».


Και αν εκφοβιστούν και καθ' όλα νόμιμοι μετανάστες; τον ρώτησε ο βρετανός δημοσιογράφος. «Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Ούτε ένας», απάντησε ο Παναγιώταρος.


Ο ακροδεξιός βουλευτής παραπονέθηκε ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι τα θύματα:«Εχουν γίνει δεκάδες επιθέσεις αναρχικών σε αστυνομικά τμήματα με μολότοφ, όπλα, αστυνομικοί σκοτώνονται. Το ίδιο και στα γραφεία μας _ μας επιτέθηκαν περισσότερες από 25 φορές, έχω χάσει το μέτρημα. Πολλά από τα μέλη μας δέχονται καθημερινά επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα, καταλήγουν στο νοσοκομείο, και κανείς δεν μιλάει γι' αυτό».


Επιβεβαίωσε ότι στρατηγική της Χρυσής Αυγής είναι να αναγκάσει την αστυνομία να αναλάβει δράση εναντίον των μεταναστών καθώς και να εξασφαλίσει το δικαίωμα των μελών της να συλλαμβάνουν (με την ιδιότητα του πολίτη) όσους υποψιάζονται για εγκληματική δραστηριότητα.


Τέλος υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή είναι της μόδας. «Το ντύσιμό μας είναι πλέον πολύ δημοφιλές και όλο και περισσότεροι το ακολουθούν. Το όνομά μας είναι συνώνυμο με την τάξη και την αποτελεσματικότητα», είπε.
ΠΗΓΗ:βημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .