Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Έρχεται το πολιτικό τέλος του Σαμαρά


Έρχεται το πολιτικό τέλος του Σαμαρά

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Η συζήτηση των δύο ανδρών δεν είχε θετικά αποτελέσματα κατά πληροφορίες και την κουβέντα σχεδόν μονοπώλησε η θέση του υπ. Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτης ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα.

Ο κ. Κουβέλης κατά πληροφορίες, είπε στον Α. Σαμαρά ότι θα διαχειριστεί αυτός το θέμα Ρουπακιώτη και ο πρωθυπουργός εκνευρισμένος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είπε στον κ. Κουβέλη αυστηρά «ή υπογράφει η φεύγει τώρα από την κυβέρνηση». Ο κ. Κουβέλης συνέστησε στον εκνευρισμένο πρωθυπουργό ψυχραιμία.

Ταυτόχρονα γερμανική εφημερίδα προαναγγέλλει το ταχύτατο πολιτικό τέλος του κ. Σαμαρά, ενώ στο ΠΑΣΟΚ αυξάνεται η αναταραχή και ουδείς γνωρίζει πόσοι βουλευτές του θα ψηφίσουν ή θα καταψηφίσουν τα μέτρα.

Παλιός κοινοβουλευτικός έλεγε στο spirospero.gr, ότι «μόνο ένα θαύμα μπορεί να παρατείνει λίγο το πολιτικό μέλλον των Σαμαρά και Βενιζέλου. Τελειώνουν πολιτικά και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες είτε υπερψηφιστούν είτε καταψηφιστούν τα μέτρα. Και οι δύο έπαιξαν και έχασαν σε μια ζαριά την πολιτική τους καριέρα».
ΠΗΓΗ:spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .