Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Το αίμα του νεκρού στο βράχο της Ακρόπολης συγκλονίζει!" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ

Σοκ έπαθαν όλοι όσοι βρέθηκαν το πρωί στις 08:45 στην Ακρόπολη, αφού έγιναν αυτόπτες μάρτυρες αυτοκτονίας ενός 45χρονου άνδρα. Ο αυτόχειρας σύμφωνα με τους φύλακες του μνημείου, στην αρχή κάθισε στο σημείο όπου όλοι οι τουρίστες θαυμάζουν το θέατρο του Διονύσου με τα πόδια του από την έξω πλευρά, πράγμα που απαγορεύεται.

"Η νεαρή συνάδελφος που ήταν εκείνη την ώρα βάρδια του φώναξε να μαζέψει τα ποδιά του και εκείνη την ώρα ο άτυχος άνδρας έπεσε πάνω στο βράχο (βλέπετε το αίμα στην φωτογραφία) και άνοιξε το κεφάλι του. Στην αρχή ήταν ζωντανός, γιατί σύρθηκε πάνω στο βράχο και μετά έπεσε πάνω στο δέντρο όπου και προσπάθησε να κρατηθεί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η νεαρή φύλακας έπαθε νευρικό κλονισμό και οι τουρίστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που διαδραματίστηκε μπροστά τους και έσπευσαν να εγκαταλείψουν τον χώρο..." μας είπε χαρακτηριστικά ο φύλακας στην Ακρόπολη που αντικατέστησε την σοκαρισμένη συνάδελφό του.



Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι τον απεγκλώβισαν από δύσβατο σημείο στο οποίο είχε πέσει. Στην συνέχεια τον παρέλαβε το ασθενοφορο για να τον μεταφέρει στον Ευαγγελισμό όπου και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της πτώσης και αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .