Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Με εξώδικο ο ΟΠΑΠ "κόβει" τις διαφημίσεις στην ΕΡΤ



Εξώδικο έστειλε ο ΟΠΑΠ στην ΕΡΤ για τις διαφημίσεις εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματισμού, παρά τη σαφή απαγόρευση του Ν. 4002/2011.

Όπως...

αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΠ, παράλληλα παύει κάθε περαιτέρω διαδικασία που αφορά στη σύναψη χορηγικής σύμβασης μεταξύ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και της ΕΡΤ Α.Ε., όπως και κάθε σχετικής συνεργασίας.

Είχαν προηγηθεί δυο επιστολές (στις 9 Μαρτίου και 18 Ιουνίου) του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου Γιάννη Σπανουδάκη προς τη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. με τις οποίες γινόταν μνεία των διατάξεων του Ν. 4002/2011 (άρθρο 35, παρα. 4) με βάση τις οποίες απαγορεύεται «πάσης φύσεως εμπορική επικοινωνία τυχερών παιγνίων», με εξαίρεση τις διαφημίσεις των εταιρειών ΟΠΑΠ Α.Ε. και ΟΔΙΕ Α.Ε., οι οποίες είναι και οι μόνες νόμιμα αδειοδοτημένες.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από την ΟΠΑΠ Α.Ε., η ΕΡΤ Α.Ε. συνέχισε να προβάλλει παρανόμως διαφημίσεις εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματισμού.

Να σημειωθεί ότι η εξώδικη διαμαρτυρία, όπως, άλλωστε, και οι επιστολές που είχαν προηγηθεί, κοινοποιήθηκαν και στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων Ευγένιο Γιαννακόπουλο.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ. . . . .